Νέοι ΕΡΓΟΤΕΛΗ-Πήγασος 2-5

Την ήττα 5-2 γνώρισαν οι Νέοι ΕΡΓΟΤΕΛΗ από τον Πήγασο στο γήπεδο «Ν. Καζαντζάκης» του Μαρτινέγκο στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 ΕΠΣΗ.

Περισσότερα...

Αθλόπολις-Νέοι ΕΡΓΟΤΕΛΗ 1-1 (Φωτογραφίες)

Μοιράστηκαν εντυπώσεις, γκολ και βαθμούς οι Νέοι ΕΡΓΟΤΕΛΗ με το Αθλόπολις στο ισόπαλο 1-1 στο γήπεδο του Αγίου Μύρωνα για την 16η αγωνιστική της Α2 ΕΠΣΗ.

Περισσότερα...

Νέοι ΕΡΓΟΤΕΛΗ-Μεταξοχώρι 0-2

Ήττα 2-0 για τους Νέους ΕΡΓΟΤΕΛΗ από το Μεταξοχώρι στο γήπεδο «Ν. Καζαντζάκης» του Μαρτινέγκο για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 ΕΠΣΗ.

Περισσότερα...

Χερσόνησος-Νέοι ΕΡΓΟΤΕΛΗ 2-0

Την ήττα 2-0 γνώρισαν οι Νέοι ΕΡΓΟΤΕΛΗ στη Χερσόνησο από την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας της ΕΠΣΗ.

Περισσότερα...

Ποσειδώνας-Νέοι ΕΡΓΟΤΕΛΗ 3-2

Αποκλεισμός από την επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΗ για τους Νέους ΕΡΓΟΤΕΛΗ, οι οποίοι γνώρισαν την ήττα 3-2 από τον Ποσειδώνα.

Περισσότερα...

Νέοι ΕΡΓΟΤΕΛΗ-Αγ. Βαρβάρα 0-1

Ήττα 0-1 για τους Νέους ΕΡΓΟΤΕΛΗ από την Αγία Βαρβάρα στο γήπεδο «Ν. Καζαντζάκης» στο Μαρτινέγκο για την 13η αγωνιστική της Α2 ΕΠΣΗ.

Περισσότερα...

ΕΓΟΗ-Νέοι ΕΡΓΟΤΕΛΗ 1-0

Ήττα 1-0 για τους Νέους ΕΡΓΟΤΕΛΗ στη Βαγιά από τον ΕΓΟΗ για την 12η αγωνιστική της Α2 ΕΠΣΗ, σε έναν επεισοδιακό αγώνα με τρεις αποβολές.

Περισσότερα...

Νέοι ΕΡΓΟΤΕΛΗ-Δίας 3-1

Μια ακόμα νίκη πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους οι Νέοι ΕΡΓΟΤΕΛΗ οι οποίοι επικράτησαν 3-1 του Δία στο γήπεδο «Ν. Καζαντζάκης» του Μαρτνέγκο, για την 11 αγωνιστική…

Περισσότερα...

Νέοι ΕΡΓΟΤΕΛΗ-ΠΑΟ Γουβών 2-0

Νίκη 2-0 για τους Νέους ΕΡΓΟΤΕΛΗ επί των Γουβών για την 10η αγωνιστική της Α2 ΕΠΣΗ, στο γήπεδο «Ν. Καζαντζάκης» στο Μαρτινέγκο.

Περισσότερα...

Βόνη-Νέοι ΕΡΓΟΤΕΛΗ 2-0

Την ήττα 2-0 γνώρισαν οι Νέοι ΕΡΓΟΤΕΛΗ από τη Βόνη στις Αγιές Παρασκιές, για την 9η αγωνιστική της Α2 ΕΠΣΗ.

Περισσότερα...