Και τα Κανάρια στο Μητρώο των Ερασιτεχνικών Σωματείων της ΓΓΑ

Μετά τον ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ και τα Κανάρια του ΕΡΓΟΤΕΛΗ πήραν την τελική έγκριση για την ένταξή τους στο Μητρώο των Ερασιτεχνικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Περισσότερα...

Θέρισσος-Κανάρια 0-2 (Φωτογραφίες)

Εκτός έδρας νίκη για τα Κανάρια τα οποία επιβλήθηκαν 2-0 της Θερίσσου για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β2 ΕΠΣΗ.

Περισσότερα...

Κανάρια-Άλογο Μαλεβιζίου 0-1

Ήττα 1-0 για τα Κανάρια στο γήπεδο «Ν. Καζαντζάκης» από το Άλογο Μαλεβιζίου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β2 ΕΠΣΗ.

Περισσότερα...

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στα Κανάρια του ΕΡΓΟΤΕΛΗ

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στα Κανάρια του ΕΡΓΟΤΕΛΗ το οποίο προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 07/10/2020.

Περισσότερα...

Την Τετάρτη 7/10 η επαναληπτική ΓΣ και οι αρχαιρεσίες στα «Κανάρια του ΕΡΓΟΤΕΛΗ»

Το Δ.Σ. του σωματείου «Κανάρια του ΕΡΓΟΤΕΛΗ» καλεί τα μέλη του σε επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020…

Περισσότερα...

Κανάρια-Νέοι Ηροδότου 1-2 (Φωτογραφίες)

Ήττα 2-1 για τα Κανάρια από τους Νέους Ηροδότου στο γήπεδο «Ν. Καζαντζάκης» του Μαρτινέγκο για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β1 ΕΠΣΗ.

Περισσότερα...

Ελπίδες-Κανάρια 0-2

Εκτός έδρας νίκη 2-0 για τα Κανάρια επί των Ελπίδων στο γήπεδο του ΕΓΟΗ, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β1 ΕΠΣΗ.

Περισσότερα...

Ερμής-Κανάρια 3-1

Ήττα 3-1 για τα Κανάρια από τον Ερμή στο Ατσαλένιο στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β1 ΕΠΣΗ.

Περισσότερα...

Κανάρια-Ομόνοια Καλλιθέας 3-1

Νίκη 3-1 για τα Κανάρια επί της Ομόνοιας Καλλιθέας στο γήπεδο «Ν. Καζαντζάκης» του Μαρτινέγκο, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β1 ΕΠΣΗ.

Περισσότερα...

Εθνικός-Κανάρια 3-3 (Φωτογραφίες)

Την ευκαιρία να πάρουν μια (τυπικά) εκτός έδρας νίκη έχασαν τα Κανάρια, με το ισόπαλο 3-3 κόντρα στον Εθνικό για την 16η αγωνιστική της Β1 ΕΠΣΗ.

Περισσότερα...