Μια ακόμα νίκη πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους οι Νέοι ΕΡΓΟΤΕΛΗ επικρατώντας 4-0 του Δωριέα στο γήπεδο «Ν. Καζαντζάκης» του Μαρτινέγκο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των play offs της Α2 ΕΠΣΗ.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν με το… καλημέρα του αγώνα τις προθέσεις τους και μπαίνοντας δυνατά κατάφεραν μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης να πάρουν το προβάδισμα 1-0 με τον Κόκκινο, ενώ λίγο αργότερα στο 5’ ο Ντίσα διαμόρφωσε το 2-0, που ήταν και το σκορ των πρώτων 45’.

Εξίσου καλοί και στην επανάληψη οι Νέοι ΕΡΓΟΤΕΛΗ δημιούργησαν φάσεις μέσα από τις οποίες θα μπορούσαν να βάλουν γκολ, κάτι που έγινε στο 77’ με τον Θεοδωράκη να ανεβάζει το σκορ στο 3-0, ενώ στο 82’ ο Κρανιωτάκης διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπιμπάκης Α. και επόπτες οι Ρεμεδιάκης Γ. και Ψαλιδάκης Ά.

Νέοι ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Δροσατάκης, Πουλιανάκης (46’ Κρασανάκης), Μερκουλίδης, Πλατοκούκης, Τβαούρι (72’ λ.τρ. Αλεξανδράκης), Ντάγια (46’ Καλαϊτζάκης Διο.), Καλαϊτζάκης Γεω., Ζούζουλας, Κόκκινος (60’ Κρανιωτάκης), Ντολακάι  (46’ Θεοδωράκης), Ντίσα.

Δωριέας: Ζερβός, Γ. Τσιμπιμπάκης, Μούκα, Ανδριανάκης (46’ λ.τρ. Δουνδουλάκης), Πεχυνάκης (80’ N. Τσιμπιμπάκης), Μαρκάκης, Δαγκωνάκης, Γκρεμάι, Καλουδάκης, Νηστικάκης (70’ Δατσέρης), Δημοσθένους.