Νίκη 1-0 για τους Νέους ΕΡΓΟΤΕΛΗ επί του Κεραυνού στο γήπεδο «Ν. Καζαντζάκης» του Μαρτινέγκο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play offs της Α2 ΕΠΣΗ.

Ξεκινώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι Νέοι ΕΡΓΟΤΕΛΗ άνοιξαν το σκορ στο 8ο λεπτό όταν μετά από σέντρα του Κρασανάκη από δεξιά, ο Κρανιωτάκης με καρφωτή κεφαλιά σημείωσε το 1-0. Λίγο αργότερα στο 14’ οι Νέοι ΕΡΓΟΤΕΛΗ έχασαν μοναδική ευκαιρία για γκολ όταν το γυριστό σουτ μέσα στην περιοχή του Ντολλακάι, μετά από σέντρα του Θεοδωράκη πέρασε μόλις άουτ.

Καλή στιγμή για γκολ είχε ο Κεραυνός στο 28’ όταν ο Ξημεράκης βγήκε στην αντεπίθεση για εξουδετερώσει το πλασέ του ο Χαλκιαδάκης, στην τελευταία αξιόλογη στιγμή του πρώτου μέρους.

Λιγοστές οι καλές φάσης στην επανάληψη, με τον Κεραυνό στο 62’ να δημιουργεί μια, όταν ο Τσιμηνικάκης από πλεονεκτική θέση πλάσαρε πάνω στον Χαλκιαδάκη, για να «απαντήσουν» οι Νέοι ΕΡΓΟΤΕΛΗ στο 64’ όταν ο Κρανιωτάκης βρέθηκε μόνος μέσα στην αντίπαλη περιοχή, το πλασέ του όμως έφυγε μόλις άουτ. Στο 93’ το κοντινό πλασέ του Αμανάκη πέρασε άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χαραλαμπάκης, με επόπτες τον Σταυρακάκη και την Θέμελη.

Νέοι ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Χαλκιαδάκης, Κρασανάκης, Τβαούρι, Πουλιανάκης, Μερκουλίδης, Ντάγια, Κρανιωτάκης (89’ Λυμπερίδης), Πλατοκούκης, Θεοδωράκης, Ντολλακάι, Καλαϊτζάκης Διο. (78’ Αλεξανδράκης).

Κεραυνός: Θαλασσινός, Ανεζίνης (65’ Σαμπροβαλάκης), Βασιλάκης, Αμανάκης, Κουλτζής (85’ Ανδρεανίδης), Γωνιανάκης, Παπαδάκης (65’ Ραπανάκης), Τσιμηνικάκης, Ξημεράκης, Μπέης (77’ Κεραλάκης), Κυπραίος (46’ Τριαμανάκης).