Μια ακόμα νίκη, τρίτη συνεχόμενη, για τους Νέους ΕΡΓΟΤΕΛΗ οι οποίοι επικράτησαν 2-0 στον Μοχό της τοπικής ομάδας για την 5η αγωνιστική των play offs της Α2 ΕΠΣΗ.

Η ομάδα του Γιώργου Βλατά άνοιξε το σκορ στο 26’ όταν ο Πουλιανάκης με εξαιρετική πάσα τροφοδότησε τον Γιώργο Καλαϊτζάκη, για να πετύχει αυτός το 0-1, σκορ που ήταν και το τελικό του πρώτου μέρους, καθώς δεν αξιοποιήθηκαν στη συνέχεια οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν από τις δύο ομάδες.

Στο 83’ μετά από έξοχο συνδυασμό των Ζούζουλα και Κόκκινου, ο τελευταίος με σουτ από τη γωνία της περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 0-2 που έδωσε και τη νίκη στην ομάδα των Νέων ΕΡΓΟΤΕΛΗ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μαυραντωνάκης Ν. και επόπτες οι Αξιώτης Ε. και Ανδριανάκης Ι.

Μοχός: Κριτσωτάκης, Τσιμηνικάκης, Τσεκρέζι, Διαμαντάκης Σ.,  Διαμαντάκης Γ., Ρουσσοχατζάκης Ρ., Ρουμελιώτης, Νταουσιάνης, Ποντίκαλης, Σούρσος, Μηλάκης.

Νέοι ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Χαλκιαδάκης, Πουλιανάκης, Τβαούρι, Πλατοκούκης, Μερκουλίδης, Ντάγια, Θεοδωράκης (81’ Κρασανάκης),  Ντολλακάι (86’ Αλεξανδράκης), Ντίσα (86’ Λυμπερίδης), Καλαϊτζάκης Γεω. (63’ λ.τ. Ζούζουλας), Καλαϊτζάκης Διο. (63’ Κόκκινος).