Στην Εθνική Γυναικών και πάλι Κωτσάκι και Σιδηρά

Στις κλήσεις της Εθνικής μας ομάδας Γυναικών βρίσκονται οι παίκτριες του ΕΡΓΟΤΕΛΗ Δανάη-Ελένη Σιδηρά και Στέλλα Κωτσάκι.

Περισσότερα...

Στον ΕΡΓΟΤΕΛΗ η Κ. Κωνσταντοπούλου

Σημαντική ενίσχυση για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, η οποία ενέταξε στο δυναμικό της την Καλλιόπη Κωνσταντοπούλου.

Περισσότερα...

Φιλική νίκη των Γυναικών επί του Αστέρα Ρεθ.

Την ευκαιρία για μια δυνατή φιλική αναμέτρηση είχαν οι Γυναικείες ομάδες του ΕΡΓΟΤΕΛΗ και του Αστέρα Ρεθύμνου, με τις κιτρινόμαυρες να επικρατούν 8-2.

Περισσότερα...

Αναβάλλεται η πρεμιέρα της Α’ Εθνικής Γυναικών

Στην αναβολή της προγραμματισμένης για την Κυριακή 1/11 πρεμιέρας του πρωταθλήματος Α’ Εθνικής Γυναικών, προχώρησε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Περισσότερα...

Η κλήρωση για τις Νέες ΕΡΓΟΤΕΛΗ στην Γ’ Εθνική

Στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Γυναικών, στο οποίο μετέχουν οι Νέες ΕΡΓΟΤΕΛΗ.

Περισσότερα...

Το πρόγραμμα των Γυναικών ΕΡΓΟΤΕΛΗ στην Α’ Εθνική

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας η κλήρωση του πρωταθλήματος Α’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, με την κληρωτίδα να «βγάζει» κρητικό ντέρμπι στην πρεμιέρα, καθώς οι…

Περισσότερα...

Έδειξαν τα «μυστικά» του ποδοσφαίρου οι Γυναίκες ΕΡΓΟΤΕΛΗ (Video)

Σε μια ξεχωριστή δράση προχώρησαν την Κυριακή 11 Οκτωβρίου οι Γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, οι οποίες υποδέχθηκαν στο Μαρτινέγκο δεκάδες κορίτσια προκειμένου να τους δείξουν…

Περισσότερα...

Εκ νέου κλήση στην Εθνική Γυναικών για Σιδηρά και Κωτσάκι

Στις κλήσεις της Εθνικής μας ομάδας Γυναικών βρίσκονται για μια ακόμα φορά οι παίκτριες του ΕΡΓΟΤΕΛΗ Δανάη-Ελένη Σιδηρά και Στέλλα Κωτσάκι.

Περισσότερα...

Τα κορίτσια παίζουν και μαθαίνουν ποδόσφαιρο στον ΕΡΓΟΤΕΛΗ

Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ με μεγάλη ιστορία στο Γυναικείο ποδόσφαιρο, προσκαλεί κορίτσια Δημοτικού και Γυμνασίου στο ημερήσιο τουρνουά Φιλίας που διοργανώνει την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στις 10:00…

Περισσότερα...

Από τις Νέες ΕΡΓΟΤΕΛΗ στις Γυναίκες η Δ. Περάκη

Η Δήμητρα Περάκη, μια ακόμα αθλήτρια από την Ακαδημία ποδοσφαίρου του ΕΡΓΟΤΕΛΗ κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα της, μεταπηδώντας από τις Νέες ΕΡΓΟΤΕΛΗ στη…

Περισσότερα...