Ήττα 4-0 για τους Νέους ΕΡΓΟΤΕΛΗ από τον Ποσειδώνα στο γήπεδο «Ν. Καζαντζάκης» του Μαρτινέγκο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play offs της Α2 ΕΠΣΗ.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα στην αναμέτρηση και στο 10ο λεπτό της άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Γεωργόπουλου, ενώ στο 38’ ο Παππάς με πλασέ σημείωσε το 0-2, για να πετύχει το 0-3 ο Μερκουλίδης στο 43’, σκορ με το οποίο και τελείωσε το πρώτο μέρος.

Στο ημίχρονο ο Γιώργος Βλατάς οδηγήθηκε στο  να προχωρήσει σε τρεις (!) αναγκαστικές αλλαγές, με τον Ποσειδώνα να «σφραγίζει» τη νίκη του στο 55’ με τον Κοζυράκη να διαμορφώνει το 0-4. Από το 66’ οι Νέοι ΕΡΓΟΤΕΛΗ αγωνιζόντουσαν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντίσα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μανδαλενάκης και επόπτες οι Μαστορίδης και Χανιωτάκης.

Νέοι ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Δροσοτάκης, Πουλιανάκης (46΄ Κρασανάκης), Τβαούρι, Μερκουλίδης, Αλεξανδράκης (43΄ λ.τ. Πλατοκούκης), Ντάγια, Θεοδωράκης (46΄ λ.τ. Κρανιωτάκης), Καλαϊτζάκης Διο., Ντίσα, Ζούζουλας (59΄ Καρδουλάκης), Καλαϊτζάκης Γεω. (46΄ λ.τ. Ντολλακάι)

Ποσειδώνας: Κασαπάκης, Μερκουλίδης, Κάτελας, Ντελάκης, Γεωργόπουλος (65΄ Μαυράκης), Καπιζιώνης, Παππάς (65΄ Τζωρμπατζάκης), Ασλαματζίδης (70΄ Αγγουριδάκης), Λυμπερόπουλος (55΄ Συμιανάκης), Βιλανάκης, Κοζυράκης (70΄ Μιαουλής).