Επιβλητική νίκη για τα Κανάρια τα οποία επιβλήθηκαν 5-1 του Ραύκου στον Άγιο Μύρωνα, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β2 ΕΠΣΗ.

Μολονότι οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκαν 1-0 με τον Θεοδωσίου στο 5’, τα Κανάρια αντέδρασαν άμεσα και στο 20’ Πασπαράκης ισοφάρισε 1-1, ενώ στο 30’ ο Κατσούρι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι σημείωσε το 1-2, με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Παναγιώτη Κορδονούρη είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και στο 55’ ο Πασπαράκης σημείωσε το 1-3, ενώ πέντε λεπτά αργότερα στο 60' και πάλι ο Πασπαράκης με το τρίτο προσωπικό του γκολ πέτυχε το 1-4, για να διαμορφώσει το τελικό 1-5 ο Καρπαθάκης στο 85’.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μάτσας και επόπτες οι Γαρεφαλάκης και Γιγουρτσής.

Ραύκος: Σιγανάκης, Περγαντής, Ξυλούρης, Φραγκούλης, Καπελώνης, Μανουσάκης, Θεοδοσίου, Δεσπίρης, Μποάνκα, Πετράκης, Βραχασωτάκης

Κανάρια: Παπαδάκης, Μαυροϊδής, Γκούντελος (65΄ Καρπαθάκης), Βασιλειάδης, Διγενής, Καταβούνης, Πάπα (65΄ Φοβάκης), Βασιλάκης Μαν. (75΄ Βασιλείου), Κατσούρι, Πανδερμαράκης, Πασπαράκης (75΄ Ελ Γιαχάουι).

* Φωτογραφία αρχείου.