Σημαντικές εμπειρίες για την Ακαδημία ΕΡΓΟΤΕΛΗ σε Γερμανία και Ολλανδία (Φωτογραφίες)

Γεμάτοι αθλητικές, πολιτιστικές και προσωπικές εμπειρίες επέστρεψαν από τους διεθνείς αγώνες που έλαβαν μέρος σε Γερμανία και Ολλανδία, οι αθλητές της Ακαδημίας ποδοσφαίρου ΕΡΓΟΤΕΛΗ.

Περισσότερα...

Πρωτιά στο τουρνουά της Σύρου για την Ακαδημία ΕΡΓΟΤΕΛΗ (Φωτογραφίες)

Με μια πρώτη και μια δεύτερη θέση επέστρεψαν από τη Σύρο τα αγωνιστικά τμήματα γεννηθέντων τα έτη 2007, 2008 και 2009 της Ακαδημίας ΕΡΓΟΤΕΛΗ.

Περισσότερα...

Σε τουρνουά στη Σύρο η Ακαδημία ΕΡΓΟΤΕΛΗ

Μια ακόμα αγωνιστική δράση εκτός Κρήτης για την Ακαδημία ποδοσφαίρου του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, τμήματα της οποίας θα βρεθούν στη Σύρο όπου και θα λάβουν μέρος σε τουρνουά.

Περισσότερα...

Καλό καλοκαίρι σε όλους, ραντεβού στις 26/8 (Φωτογραφίες)

Ολοκληρώθηκε η εφετινή αγωνιστική χρονιά της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ.

Περισσότερα...

Την Παρασκευή 14/6 ολοκληρώνεται η αγωνιστική χρονιά της Ακαδημίας ΕΡΓΟΤΕΛΗ

Στην τελική της ευθεία έχει περάσει η εφετινή αγωνιστική χρονιά της Ακαδημίας ΕΡΓΟΤΕΛΗ, η ολοκλήρωση της οποίας θα γίνει την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019.

Περισσότερα...

Φιλικοί αγώνες της Ακαδημίας του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της εφετινής αγωνιστικής χρονιάς, τμήματα της Ακαδημίας ΕΡΓΟΤΕΛΗ θα δώσουν φιλικούς αγώνες το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιουνίου.

Περισσότερα...

Σε διεθνείς αγώνες σε Γερμανία και Ολλανδία η Ακαδημία ΕΡΓΟΤΕΛΗ

Την ευκαιρία να αποκομίσουν σημαντικές εμπειρίες ζωής και αθλητισμού θα έχουν τμήματα της Ακαδημίας ΕΡΓΟΤΕΛΗ, τα οποία θα ταξιδεύσουν στη Γερμανία και την Ολλανδία όπου και…

Περισσότερα...

Η Ακαδημία ΕΡΓΟΤΕΛΗ στην τελετή λήξης του παιδικού πρωταθλήματος (Φωτογραφίες)

Με την τελετή λήξης η οποία έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου, ολοκληρώθηκε το 8ο παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ.

Περισσότερα...

Φιλικοί αγώνες της Ακαδημίας ΕΡΓΟΤΕΛΗ

Με φιλικούς αγώνες οι οποίοι θα γίνουν το Σάββατο 18 Μαΐου στα γήπεδα του Κάντια, συνεχίζουν την αγωνιστική τους δράση τα αθλητικά τμήματα της Ακαδημίας ΕΡΓΟΤΕΛΗ.

Περισσότερα...

Την Κυριακή 19/5 η τελετή λήξης του 8ου παιδικού τουρνουά

Με φιλικούς αγώνες, απονομές τόσο στις ομάδες οι οποίες διακρίθηκαν, όσο και σε όλες όσες συμμετείχαν στη διοργάνωση, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Μαΐου στις 12:00…

Περισσότερα...