Κάποτε ο Λιονέλ Μέσι είχε πει: «Ποτέ δεν ονειρεύτηκα να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, αλλά το παν ήταν να διασκεδάζω»

Το καλοκαίρι φτάνει λοιπόν σιγά-σιγά στο τέλος του και αυτό σηματοδοτεί την επιστροφή μας στην ποδοσφαιρική καθημερινότητα και τη διασκέδαση στο γήπεδο!

Στην ακαδημία ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Εργοτέλη θα είμαστε εκεί, στις αθλητικές εγκαταστάσεις «Νίκος Καζαντζάκης» στο Μαρτινέγκο. Ανοίγουμε ξανά τις πύλες του προπονητικού μας κέντρου, για να υποδεχθούμε τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες, για ένα ακόμα όμορφο, εκπαιδευτικό και ποδοσφαιρικό ταξίδι.

Με κύριο άξονα την αγάπη μας για τα παιδιά, ως ακαδημία του Εργοτέλη θα προσπαθήσουμε και φέτος να δημιουργήσουμε τις επόμενες γενιές ποδοσφαιριστών και παράλληλα την νέα γενιά ανθρώπων του αθλητισμού, που θα πορεύεται στην κοινωνία με όλες τις αξίες που πρεσβεύει ο σύλλογος μας!

Οι εγγραφές για όλα τα ηλικιακά τμήματα αγοριών και κοριτσιών (ημερομηνίες γέννησης από το 2008 έως το 2019) ξεκινούν την Τετάρτη 23 Αυγούστου.

Για πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές και το πρόγραμμα προπονήσεων, θα μπορείτε να επικοινωνείτε με την γραμματεία του συλλόγου, τις καθημερινές (Δευτέρα-Παρασκευή) και ώρες 09:00-22:00 στο τηλέφωνο 2810-222246.

Η έναρξη των προπονήσεων έχει οριστεί για την Δευτέρα 4 Σεπτέμβρη 2023. 

Εκ της διεύθυνσης της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Γ.Σ. Εργοτέλης