Με νίκη συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους οι Νέοι ΕΡΓΟΤΕΛΗ οι οποίοι επικράτησαν 2-1 του Ασημίου στο γήπεδο «Ν. Καζαντζάκης» του Μαρτινέγκο για την 22η ημέρα του πρωταθλήματος της Α2 ΕΠΣΗ.

Στο 25ο λεπτό του αγώνα έπειτα από έξοχο συνδυασμό των Τσαμαντιώτη-Θεοδωράκη και Κόκκα, ο τελευταίος έδωσε στον Αναστασιάδη και αυτός με γυριστό πλασέ πέτυχε το 1-0, με το οποίο και ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο. 

Λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 50’ ο Θεοδωράκης έκλεψε τη μπάλα στο ύψος της περιοχής και με αριστερό σουτ διαμόρφωσε το 2-0 για τους Νέους ΕΡΓΟΤΕΛΗ. Στο 65’ χάθηκε καλή ευκαιρία για γκολ, όταν ο Λαμάτζ έδιωξε εντυπωσιακά το φάουλ του Περσκιέφα. 

Το 2-1 έγινε στο 85', όταν μετά από φάουλ από την αριστερή πλευρά ο Ιατράκης έδιωξε τη μπάλα, αυτή κατέληξε στον Χατζηπαυλίδη Ιλ. και αυτός με κεφαλιά μείωσε για το Ασήμι. Στις καθυστερήσεις ο Πακιουφάκης με ωραία σέντρα βρήκε τον Σαμπροβαλάκη, το πλασέ στην κίνηση του οποίου εξουδετέρωσε ο Λαμάτζ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γαρεφαλάκης Κων. Μ. και επόπτες οι Σίσκος Τ. και Βασιλάκης Α.

Νέοι ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Ιατράκης, Περσκιέφα, Κόκκας, Ματαλιωτάκης, Λίλο (71’ Ανδρουλάκης), Κεβάνι (86’ Πασπαλάκης), Πακιουφάκης, Αναστασιάδης (65 λ.τ. Μουρτζάκης), Τσαμαντιώτης (73’ Σαμπροβαλάκης), Θεοδωράκης. 

Ασήμι: Λαμάτζ Ρ., Δασκαλάκης, Χατζηπαυλίδης Ιλ., Κουτεντάκης, Σαριδάκης, Χατζηπαυλίδης Αγγ. (75’ Μιχελάκης), Χατζάκης Τ., Λαμάτζ Αρ. (70’ Κρουσταλάκης), Χατζηπαυλίδης Ιωα., Χατζηκωνσταντίνου, Γοραντωνάκης.