«3 στα 3» για τους Νέους ΕΡΓΟΤΕΛΗ, οι οποίοι νίκησαν 2-0 τον Δία στο γήπεδο του Πανεπιστημίου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 ΕΠΣΗ.

Η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα για τους νικητές ήταν στο 18’ όταν έπειτα από φάουλ του Μιχάλη Σπυριδάκη η μπάλα έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 25’ μετά από κόρνερ του Τσαμαντιώτη ο Παρασύρης με κεφαλιά ανάγκασε τον Μπανασάκη σε δύσκολη επέμβαση. 

Το σκορ άνοιξε στο 40’ όταν ο Τσαμαντιώτης με κόρνερ βρήκε τον Γιάννη Σπυριδάκη και αυτός με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας το 0-1. Με το σκορ αυτό ολοκληρώθηκε το πρώτο ημιχρονο, καθώς στο 45’ ο Θεοδωράκης δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, με τον τερματοφύλακα του Δια να αποκρούει σωτήρια. 

Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν, όταν στο 73’ ο Κιαγιαδάκης με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Γαλανάκη. Στο 86’ οι Κρανιωτάκης και Ρεθεμνιωτάκης συνδυάστηκαν άψογα με τον τελευταίο να σουτάρει και τον Τριανταφύλλου να διώχνει δύσκολα. 

Το ίδιο έγινε και στο 90’ σε σουτ του Τζωρμπατζούδη μετά από πάσα του Κρανιωτάκη, ενώ στο 94’ ο Κιαγιαδάκης για τον Δια έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ, για να διαμορφώσει το τελικό 0-2 στο 95’ ο Ρεθεμνιωτάκης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μάτσας και επόπτριες οι Τζανάκη και Κωνσταντάκη.

Δίας: Μπανασάκης (46’ Τριανταφύλλου), Μπορμπουδάκης, Δραμουντάνης, Φερετζάκης (72’ Λειβαδίτης), Γουργούλας, Ανυφαντάκης (63’ Παπαδάκης Εμμ.), Καμπουράκης, Λιοράκης, Κιαγιαδάκης, Παπαδάκης Γ. (46’ Επιτροπάκης), Νεζίρι (46’ Χαρηστάκης). 

Νέοι ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Γαλανάκης, Περσκιέφα, Καρδουλάκης, Λυμπερίης, Σπυριδάκης Μιχ., Τσακόνι (74’ Τζωρμπατζούδης, Φανουργιάκης (84’ Σφακιανάκης), Σπυριδάκης Γιαν., Θεοδωράκης (65’ Κρανιωτάκης), Τσαμαντιώτης (65’ Ρεθεμνιωτάκης), Παρασύρης (84’ Κουτάντος).