Έτοιμες για την τελική φάση των πρωταθλημάτων Κορασίδων και Παίδων είναι οι αντίστοιχες ομάδες μπάσκετ του ΕΡΓΟΤΕΛΗ.

Οι αγώνες της τελικής φάσης των Παίδων θα γίνουν την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Απριλίου στο κλειστό του Ρεθύμνου και πέραν της ομάδας του ΕΡΓΟΤΕΛΗ μετέχουν και το Ηράκλειο, ο Κύδωνας και ο ΑΓΟΡ.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Παρασκευή 8/4:

18:00 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-Κύδωνας

20:00 Ηράκλειο-ΑΓΟΡ

Σάββατο 9/4:

17:00 Μικρός Τελικός

19:00 Μεγάλος Τελικός.

Την ομάδα Παίδων του ΕΡΓΟΤΕΛΗ απαρτίζουν οι  αθλητές: Πετρουγάκης Μάνος , Σχοιναράκης Νίκος Σαϊτάκης, Γιώργος Αλεξανδράκης, Νάσος, Κοχιαδάκης Μάνος, Ταμπάκου Φραντζέσκο, Σπινθάκης Άγγελος, Φουκαράκης Μάνος, Αγγελίδης Βαγγέλης, Κοπιδάκης Σταύρος, Οικονομάκης Ορέστης, Δραμουντάνης Παναγιώτης, Αποστολάκης Αρτέμης, Ιωάννου Στέλιος, Γιαλιαδάκης Ελευθέριος.

Προπονητής: Χριστοδούλου Παντελής

Οι αντίστοιχοι αγώνες της τελικής φάσης των Κορασίδων θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Απριλίου στο κλειστό Χανίων και Κλαδισού και εκτός από την ομάδα του ΕΡΓΟΤΕΛΗ θα λάβουν μέρος και ο Ανδρογέας, η Ιεράπετρα και ο ΟΑΧανίων.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Σάββατο 9/4:

Κλειστό Χανίων 12:00: Ανδρογέας-Ιεράπετρα

Κλειστό Χανίων 14:00: ΟΑΧανίων-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Κυριακή 10/4:

Κλειστό Χανίων 10:00: Μικρός Τελικός

Κλειστό Κλαδισού 11:30: Μεγάλος Τελικός

Την ομάδα Κορασίδων του ΕΡΓΟΤΕΛΗ απαρτίζουν οι αθλήτριες:  Παπαζήση Δέσποινα , Μανουσάκη Μηλιά, Σφακιανάκη Αγγελική, Μακράκη Χάρις, Κοκοσάλη Όλγα, Κοκοσάλη Κατερίνα, Μπαρμπαγαδάκη Νίκη, Χριστοδουλάκη Εριέττα, Παλαπέρη Έλενα, Φραγκάκη Γεωργία, Μαρκάκη Γεωργία, Κληρονόμου Ζωή, Παναγιωτάκη Ειρήνη, Αποστολίδη Εύα, Κληρονόμου Βάγια, Γιαννοπούλου Μαρίλια, Μαρκάκη Κων/να.

Προπονητής: Χριστοδούλου Αλέξης.