Νίκη 0-3 για το Μαρτινέγκο στον αγώνα με τον Τηγανίτη για την 23η αγωνιστική της Γ’ ΕΠΣΗ, στην κοινή έδρα των δύο ομάδων το γήπεδο «Ν. Καζαντζάκης».

Μολονότι οι τυπικά φιλοξενούμενη ομάδα του Μαρτινέγκο δεν παρουσίασε στον αγωνιστικό χώρο όλες τις ποδοσφαιρικές της αρετές, κατάφερε με σχετική ευκολία να κάμψει τη σθεναρή αντίσταση του αξιόμαχου Τηγανίτη. 

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 5ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Τσαγκαράκη, ο Πλατοκούκης με κεφαλιά σημείωσε το 0-1

Στο 32’ έπειτα από όμορφη ατομική του προσπάθεια ο Κρανιωτάκης πέρασε τους αμυντικούς του Τηγανίτη και βρέθηκε απέναντι στον Καρβέλη τον οποίο πλάσαρε έξυπνα και πέτυχε το 0-2, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο. 

Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 64’ από τον Κρανιωτάκη, ο οποίος ολοκλήρωσε υποδειγματικά την ωραία κάθετη πάσα του Βίλα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο  Ζιουτος Κ. και επόπτες οι Καούρας Γ. και Σίσκος Τ.

Μαρτινέγκο: Καλογιαννάκης, Τσακιράκης (62’ Γαλανάκης), Τβαούρι, Λυμπερίδης, Πλατοκούκης, Παρασύρης, Βίλα, Σταμπουλής (69’ Μυλωνάκης), Κρανιωτάκης, Τσαγκαράκης (46’ Τζωρμπατζούδης), Φανουργιάκης (46’ Κόκκινος).

Τηγανίτης: Καρβέλης, Γιαννιούδης, Αγγελάκης, Θεοδωράκης, Γεωργάκης, Βούρδουλας, Χιώτης, Σταφανάκης (59’ Αναστασάκης), Πάσχος, Χατζηαθανασίου (67’ Μπαρίκος), Ζωγραφάκης.