«Χορταστικό» ματς ανάμεσα στο Μαρτινέγκο και τους Κουνάβους, με την ομάδα του Παναγιώτη Κορδονούρη να επικρατεί 5-3 στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Γ’ ΕΠΣΗ.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 4ο λεπτό όταν ο Τσαγκαράκης πέτυχε το 1-0, ενώ στο 18’ ο Περσκέφα διπλασίασε τα γκολ για το Μαρτινέγκο σκοράροντας το 2-0. Οι Κουνάβοι αντέδρασαν στα δυο αυτά γκολ και αρχικά στο 20’ μείωσαν 2-1 με τον Τσουλιάδη, ενώ δύο λεπτά αργότερα στο 22’ έφεραν τον αγώνα στα ίσα με τον Χρονάκη να ισοφαριζει 2-2

Στο 35’ ο Ρεθεμνιωτάκης έδωσε και πάλι το προβάδισμα στο Μαρτινέγκο διαμορφώνοντας το 3-2, για να ανεβάσει το σκορ στο 4-2 ο Τσακιράκης στο 50'. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Χρονάκη στο 73’ σε 4-3, ενώ το τελικό 5-3 διαμορφώθηκε από τον Νικολακάκη στο 88

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κυριακόπουλος Κ. και επόπτες οι Βισκαδούρος Α. και Φανουράκη Μ. 

Μαρτινέγκο: Γεωργαντάς, Τσακιράκης, Περσκέφα, Τσέρος (90’ Ντολλακάι), Πλατοκούκης, Παρασύρης, Φανουργιάκης (59’ Νικολακάκης), Σταμπουλής, Κρανιωτάκης, Τσαγκαράκης (90’ Λυμπερίδης), Ρεθεμνιωτάκης (68’ Βίλα).

Κουνάβοι: Σημαιάκης, Παντελάκης, Μανδαλενάκης (57’ Τζαγκαράκης), Γκιαουράκης, Βαρδάκης, Μαυροφοράκης (51’ Μαλαδάκης), Χρονάκης, Χαλαμπαλάκης (54’ Λεμονάκης), Πρεντούλης (65’ Μουρτζάκης), Κυπριωτάκης, Τσουλιάδης.