Ήττα 3-0 για το Μαρτινέγκο στον αγώνα με τον Δία για την 26η αγωνιστική της Β1 ΕΠΣΗ, στο γήπεδο «Ν. Καζαντζάκης».

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήταν για το Μαρτινέγκο όταν στο 13’ το σουτ του Κοζορώνη πέρασε λίγο άουτ, για να «απαντήσει» ο Δίας με το σουτ του Κεγιαδάκη στο 18’ που είχε την ίδια κατάληξη. Το σκορ άνοιξε στο 27’ όταν ο Γιώργος Κάββαλος με πλασέ πέτυχε το 0-1, ενώ στην εκπνοή του ημιχρόνου στο 45’ και πάλι ο Γιώργος Κάββαλος με σουτ σημείωσε το 0-2, με το οποίο τελείωσε το πρώτο μέρος.

Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 50’ από τον Φιράνι, με το Μαρτινέγκο να δημιουργεί φάσεις για γκολ στο 67’ με τον Κοζορώνη και λίγο αργότερα με τον Ντολλάνι, χωρίς όμως να πετύχει γκολ, με το 0-3 να είναι και το σκορ της αναμέτρησης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σαμιωτάκης Ε. και επόπτες οι Μάτσας Κ. και Μπλαβάκης Ε.

Μαρτινέγκο: Γκέγκα, Λυρώνης, Μπατσέλι (60′ Μπατσέλι), Φαϊτάκης, Γαλανάκης (60′ Ψυχαράκης), Παναγιωτάκης, Παρασύρης, Βιδάκης (60′ Τελχάι), Κοζορώνης, Χότζα (75′ Κορνελάκης), Ντολλάνι

Δίας: Αλλασάν, Κάββαλος Ν. (80′ Σαββάκης), Σάλιακας, Αλεξόπουλος, Γούργουλας, Κάββαλος Γ. (60′ Ανδρεαδάκης Χ.), Κυπαράκης (72′ λ.τρ. Μπορμπουδάκης), Αποστολάκης (80′ Ρουμελιώτης), Καγιαδάκης, Φιράνι (80′ Φιράνι), Μπορμπουδάκης.