Ήττα 2-1 για το Μαρτινέγκο από την ΑΕ Κρητών στο γήπεδο του ΕΓΟΗ για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β1 ΕΠΣΗ.

Οι γηπεδούχοι στην πρώτη ουσιαστικά επιθετική τους προσπάθεια άνοιξαν το σκορ, όταν στο 30’ ο Ριζάκης πέτυχε το 1-0 έπειτα από πάσα του Τσουβαλά. Η αντίδραση του Μαρτινέγκο ήταν άμεση και στο 33’ ο Χότζα έπειτα από ωραίο συνδυασμό με σουτ ισοφάρισε 1-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο, με το Μαρτινέγκο να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 40’ .

Παρά τις προσπάθειες και τις καλές στιγμές που είχαν στην επανάληψη οι παίκτες του Αντώνη Φραγκάκη, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την ουσία του γκολ και στο 80’ με τον Ριζάκη και πάλι πέτυχαν το 2-1 με το οποίο και έληξε η αναμέτρηση.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παπαδάκης Φ. και επόπτες οι Ψαλιδάκης Α. και Ανδριανάκης Ι.

ΑΕ Κρητών: Ντοβίνος, Ταμιωλάκης (63’ Ξυνταβελονάκης), Τσουβαλάς, Ρέππας, Στιβακτάκης (74’ Ροβιθάκης), Ριζάκης, Σταυράτης, Κοκοσάλης (74’ Βαγγές), Γιακουμάκης Γ. (53’ Κυσκίνης), Γεωργιουδάκης (63’ Κλάδος), Βασιλαρόπουλος.

Μαρτινέγκο: Γκέκα, Μουρατάι (53’ Γαλανάκης), Μπατσέλι (81’ Κατσελής), Φαϊτάκης, Παρασύρης, Παναγιωτάκης, Χότζα (72’ Μακρυπόδης), Ψυχαράκης, Κοζορώνης (72’ Ξυλούρης), Βιδάκης, Μαρντάρε (53’ Λυρώνης).

Φωτογραφία αρχείου imageonline.gr