Την ήττα 3-2 στο Ζαρό από την τοπική ομάδα γνώρισαν τα Κανάρια για την 17η αγωνιστικής της Β2 ΕΠΣΗ, παρά την εξαιρετική τους εμφάνιση και τη σωρεία χαμένων ευκαιριών, ανάμεσά τους και δύο (!) δοκάρια.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγώνα και στο 15’ άνοιξαν το σκορ με τον Ξεκαρδάκη να πετυχαίνει το 1-0, για να ισορροπήσουν τα Κανάρια και να χάσουν μοναδική ευκαιρία όταν στο 26’ ο Σπανάκης επιχείρησε εξαιρετικό σουτ, με τη μπάλα να σταματά όμως στο δοκάρι. Λίγο πριν τη συμπλήρωση 45’ λεπτών αγώνα ο Αλμπαντάκης σημείωσε το 2-0 με το οποίο και έληξε το πρώτο μέρος. 

Στο δεύτερο ημίχρονο τα Κανάρια ανέβασαν και άλλο την απόδοσή τους και στο 46’ απείλησαν εκ νέου όμως και πάλι το σουτ του Σπανάκη κτύπησε στο δοκάρι, για να φτάσουμε στο 58’ όταν ο Πασπαράκης μείωσε 2-1, ενώ στο 65’ ο εξαιρετικός Σπανάκης αυτή τη φορά δεν στάθηκε άτυχος και με ωραία προσπάθεια ισοφάρισε 2-2.  

Πέντε λεπτά όμως αργότερα ο Αλμπαντάκης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 3-2

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σφακιανάκης Δ. και επόπτες η Θέμελη Π. και ο Ρεμυδιάκης Γ.

Ζαρός: Φιλιουδάκης, Καργάκης (85’ Σαριδάκης Ν.), Καπετανάκης (60’ Καλεμάκης), Αλμπαντάκης Ε., Καρουζάκης, Αλμπαντάκης Β., Τσαγκαράκης, Μάτσας (85’ Σηφάκης), Γιατρομανωλάκης (60’ Ραπτάκης, 80’ λ.τ. Ρομπογιαννάκης Ζαχ.), Σαριδάκης Κ., Ξεκαρδάκης

Κανάρια: Κριτσωτάκης, Βασιλειάδης, Διγενής, Βασιλάκης Νικ., Μαυροειδής (80’ Γκούντελος), Κατσαβούνης, Πάππα, Βασιλάκης Μαν., Σπανάκης, Κατσούρι (67’ Κτιστάκης), Πασπαράκης (60’ Καρπαθάκης).

* Φωτογραφία αρχείου.