Μια ακόμα νίκη πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους τα Κανάρια τα οποία επιβλήθηκαν 1-0 στην Πόμπια του Κόρακα για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΗ.

Στο πρώτο μέρος ο αγώνας ήταν μοιρασμένος με τις καλές στιγμές από τις δύο ομάδες να είναι λιγοστές κάτι που ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο χωρίς σκορ. 

Εμφανώς βελτιωμένα στην επανάληψη τα Κανάρια πήραν τον έλεγχο του αγώνα και σε συνδυασμό με το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησαν στο 68’ μετά την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Τσακιράκης για τον Κόρακα, είχαν καλές φάσεις για γκολ. 

Σε μια από αυτές στο 70’ ο Σέλε βρέθηκε απέναντι από τον Φραγκιαδάκη, χωρίς όμως να μπορέσει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, κάτι που όμως έγινε στο 82’ με τον Σπανάκη να σημείωνει το 0-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Παναγιώτη Κορδονούρη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σκρεπετός Σ. και επόπτες οι Κυριακόπουλος Κ. και Ζουρμπάκης Α.

Κόρακας: Φραγκιαδάκης, Ρινακάκης, Σμαραγδάκης Λ., Κουριδάκης, Μουσάκου, Φιντικάκης, Δαριβιανάκης, Τσακιράκης, Φισέκου (80’ Σμαραγδάκης Γ.), Κουτσάκης (59’ Χαμηλάκης), Μελετάκης (56’ Μαρκάκης).

Κανάρια: Παπαδάκης, Μαυροειδής (64’ λ.τρ. Βασιλειάδης), Γκαρής, Βασιλάκης Νίκος, Πανδερμενάκης, Κατσαβούνης, Ελ Γιαχάουι, Κατσούρι (64’ Σέλε), Πάπα (71' Βασιλείου), Κτιστάκης (46’ Βασιλάκης Μάνος), Γκούντελος (46’ Σπανάκης).