Επιβλητική νίκη για τα Κανάρια τα οποία επικράτησαν 8-2 του Μαραθώνα στο γήπεδο «Ν. Καζαντζάκης» του Μαρτινέγκο, για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β2 ΕΠΣΗ.

Σε ένα… «χορταστικό» ματς όπου τα Κανάρια είχαν τον απόλυτο έλεγχό του, το σκορ άνοιξε στο 7’ με τον Μάνο Βασιλάκη να πετυχαίνει το 1-0, ενώ τρία λεπτά αργότερα στο 10’ ο Πασπαράκης διαμόρφωσε το 2-0, για να ανεβάσει το σκορ στο 3-0 ο Σπανάκης στο 22’. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν 3-1 με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Ρουμπάκη στο 40’, για να κλείσει το σκορ για το πρώτο μισό της αναμέτρησης ο Πασπαράκης στο 45’ διαμορφώνοντας το 4-1.

Ο Μαραθώνας μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 52’ ο Σερλιδάκης πέτυχε το 4-2, ενώ στο 55’ ο Πασπαράκης με το τρίτο προσωπικό του τέρμα ανέβασε το σκορ στο 5-2. Λίγο μετά την είσοδό του στον αγώνα ο Κτιστάκης στο 64’ έκανε το 6-2, ενώ ο Κατσαβούνης στο 70’ το 7-2, για να κλείσει το σκορ και να διαμορφώσει το τελικό 8-2 ο Ελ Γιαχάουι στο 82’.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κανταρτζόγλου Δ. και επόπτες οι Παρασύρης Γ. και Κουναλάκης Χ.

Κανάρια: Παπαδάκης, Βασιλειάδης, Μαυροειδής (46’ Γκούντελος), Βασιλάκης Νικ.,  Διγενής, Καταβούνης, Σπανάκης (73’ ΕλΓιαχάουι), Πάπα, Πασπαράκης (67’ Καρπαθάκης), Βασιλάκης Μαν., Πανδερμαράκης (46’ Κτιστάκης).

Μαραθώνας: Δρακωνάκης, Σερλιδάκης, Σχοιναράκης, Παπαδομιχελάκης, Ντάγκινης, Βραχασωτάκης, Ρογδάκης, Σταματάκης, Μάτσα, Ρουμπάκης, Μαγούλιος.