«Λευκή» ισοπαλία για τη Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου στην αυλαία του πρωταθλήματος Α’ Εθνικής στη Γλυφάδα, κόντρα στον τοπικό Οδυσσέα.

Σε έναν δυνατό αγώνα με λιγοστές αξιόλογες φάσεις, ο οποίος στη μεγαλύτερη διάρκειά του κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο διεξήχθη κάτω από καταρρακτώδη βροχή, οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. 

Στο 5ο μόλις λεπτό της αναμέτρησης ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ έφτασε κοντά στο γκολ, όταν η Ραπάνη με ατομική προσπάθεια μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, όμως το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι

Οι γηπεδούχες στο 24’ είχαν καλή στιγμή για γκολ με το σουτ της Κόλλια να φεύγει λίγο πάνω από το δοκάρι, ενώ στο 34’ η Σαριδάκη με ωραίο δυνατό σουτ ανάγκασε την Βαΐτση σε δύσκολη επέμβαση. 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Στεργιώτης, με επόπτες τους Καρφίτσα και Γενναίο.

Οδυσσέας Γλ.: Βαΐτση, Ζιώγα (75’ Μυλωνά), Πλυτά, Τερζή, Νικολάου, Θέου (65’ Νάγκελ), Κόλλια, Στεφάτου, Καπνίση, Νίκα (83’ Μπατζίκα), Μακρή.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Γρηγοριάδου, Σιδηρά, Καλέση, Φανουράκη, Σαριδάκη (58’ Ρέιγκ-Παπαδάκη), Ξέρα, Δρακογιαννάκη (90’ Βαξεβάνη), Χαριτάκη, Δρακωνάκη (85’ Λάρου Μελίνα), Ζήγρα (58’ Ηλιάδη), Ραπάνη (85’ Τζανάκη).

* Φωτογραφία αρχείου.