Με νίκη 3-0 επί του Χάλη Βαρύπετρου συνέχισαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι Νέες ΕΡΓΟΤΕΛΗ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής Γυναικών.

Το σκορ για τις Νέες ΕΡΓΟΤΕΛΗ άνοιξε η Περάκη όταν στο 8’ με σουτ σημείωσε το 1-0. Στο 19’ και στο 20’ χάθηκαν καλές στιγμές για τις Νέες ΕΡΓΟΤΕΛΗ, με τα φάουλ της Μελίνας Λάρου και της Βαξεβάνη αντίστοιχα, να καταλήγουν ελάχιστα άουτ, με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Καλύτερες στην επανάληψη οι γηπεδούχες, διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 51’ με την Μελίνα Λάρου να πετυχαίνει το 2-0, ενώ ακολούθησαν και άλλες καλές ευκαιρίες με την Περάκη στο 65’ και την Βαξεβάνη στο 74’. 

Ο Χάλης Βαρύπετρου θα μπορούσε να είχε μειώσει το σκορ με την καλή προσπάθεια της Στεφανουδάκη στο 75’, ενώ στο 89’ η Λάρου με το δεύτερο προσωπικό της γκολ διαμόρφωσε το τελικό 3-0

Νέες ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Λάρου Βασιλ. (91’ Χαριστάκη), Χαλαμπαλάκη, Παπαδάκη (80’ Στρατάκη), Βαξεβάνη, Γιαπρά-Παπουτσάκη, Λιοδάκη, Μανουσάκη-Βαβούλη (76’ Λαμπράκη), Φραγκάκη, Αλεξάκη (86’ Σκεπάρνη), Περάκη, Λάρου Μελ.

Χάλης Βαρ.: Περαντωνάκη, Κατσουλάκη, Κελάκη, Κοκολάκη, Ντουσάκη, Στεφανουδάκη, Δρίτσα, Παπουτσάκη (37’ Μαρκογιαννάκη, 86’ Πετράκη), Καβράκη, Παλιουδάκη, Χανιωτάκη (76’ Κοντεκάκη).