Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στον Αστέρα Ρεθύμνου και τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ στο γήπεδο της Σοχώρας για την 4η αγωνιστική της Β’ Εθνικής Γυναικών, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 0-0.

Σε έναν αγώνα όπου οι καλές στιγμές ήταν λιγοστές και στον οποίο κυριάρχησαν το περισσό πάθος και οι σκληρές φάσεις, οι παίκτριες του ΕΡΓΟΤΕΛΗ  θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη, αν η Ζήγρα στο 68’ ήταν πιο τυχερή, καθώς το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο δοκάρι

Η Ζήγρα και πάλι κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα στο 79’, όμως το γκολ ακυρώθηκε όμως η διαιτητής Ξενάκη ακύρωσε το γκολ με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μοιραστούν τους βαθμούς της ισοπαλίας. Από τον αγώνα αποχώρησε τραυματίας η Δρακογιαννάκη, η σοβαρότητα του τραυματισμού της οποίας θα εκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες. 

Διαιτητής της αγώνας ήταν η Ξενάκη και επόπτες οι Μαυρεδάκης και Κολοκοτρώνης 

Αστέρας Ρεθύμνου: Χατζηστάμου, Μάνου, Σιώη, Βασιλάκη. Κελαϊδή, Δρακάκη, Τούνα, Δαρφέρμου, Σταγάκη, Μαωλίτση, Μαραγκουδάκη.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Γρηγοριάδου, Ηλιάδη, Ξέρα, Καλέση, Ζήγρα, Κωτσάκι, Φανουράκη, Δρακωνάκη, Δρακογιαννάκη (73’ Σαριδάκη), Ραπάνη (85’ Φουκάκη), Παχάκη.

* Όλα τα μέλη της Γυναικείας ομάδας του ΕΡΓΟΤΕΛΗ αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν θερμά όλους τους φίλους του συλλόγου οι οποίοι ταξίδευσαν στο Ρέθυμνο και συμπαραστάθηκαν στην προσπάθεια της ομάδας.