Η έναρξη της προετοιμασίας σήμανε σήμερα για τις θυγατρικές ομάδες του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗ.

Από νωρίς το απόγευμα, το Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο ΕΡΓΟΤΕΛΗ "Νίκος Καζαντζάκης", στο Μαρτινέγκο, φόρεσε τα γιορτινά του για να υποδεχτεί τους  αθλητές των τριών ομάδων (Νέοι Εργοτέλη, Κανάρια, Μαρτινέγκο), με τους προπονητές που τις στελεχώνουν. Οι προπονητές των ομάδων μας, μαζί με τους παράγοντες μίλησαν στους αθλητές, τους ευχήθηκαν καλή αγωνιστική σεζόν, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Στη συνέχεια, οι ομάδες ακολούθησαν το  πρόγραμμα προπόνησης.

Οι προπονητές των ομάδων, με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας, δήλωσαν  :

Γιώργος Βλατάς (Προπονητής Νέων Εργοτέλη):

«Eύχομαι καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς, που τόσο μας κόστισαν πέρυσι. Στόχος και φιλοσοφία του Συλλόγου διαχρονικά είναι οι αθλητές να συνδυάσουν τις επιδόσεις στο σχολείο με τις επιδόσεις σε αθλητικό επίπεδο. Θα προσπαθήσουμε όλοι να εξελίξουμε τους νέους αθλητές και να δουλέψουμε με υπομονή και επιμονή για αυτό το στόχο.»

Παναγιώτης Κορδονούρης (Προπονητής Καναριών)

«Καλή χρονιά, με υγεία σε όλους. Μπαίνουμε σήμερα στο γήπεδο με όρεξη, για ακόμα μία χρονιά ώστε να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να προωθήσουμε όσο το δυνατό περισσότερους ποδοσφαιριστές γίνεται στο παραπάνω σκαλί. Προσπαθούμε συνεχώς να εξελισσόμαστε και να πρωτοπορούμε. Καλή δύναμη στους αθλητές, καλή δύναμη σε όλους μας.»

Αντώνης Φραγκάκης (Προπονητής Μαρτινέγκο)

«Κάθε χρόνο είναι κοινός ο στόχος, να δουλέψουμε με συνέπεια και να φτιάξουμε καλύτερους αθλητές και ανθρώπους. Προσπαθούμε να συμβάλουμε στην τροφοδότηση  της πρώτης ομάδας του Συλλόγου και κατ' επέκταση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η φιλοσοφία που έχουμε σε όλο το οικοδόμημα, μας έχει κάνει γνωστούς σε όλη την Ελλάδα και σε αυτό το δρόμο θα συνεχίσουμε.»