Εργοτέλης - Μοίρες 3-1

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, η ομάδα μας υποδέχτηκε τις Μοίρες. Το παιχνίδι ξεκίνησε δυναμικά, υπήρξαν αρκετές μονομαχίες στο χώρο του άξονα και έντονος ρυθμός. 

Στο 25΄ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν ύστερα από πλασέ του Χατζάκη. Η απάντηση όμως των «κιτρινόμαυρων» ήταν άμεση και εντυπωσιακή. Στο 36΄ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, ο Ντίσα με καρφωτή κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα και έδωσε το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς στις γεμάτες κερκίδες του γηπέδου μας. 

Η ολική ανατροπή ήρθε με τον ίδιο τρόπο λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Από τη δεξιά πλευρά του γηπέδου αυτή τη φορά εκτελείται κόρνερ και ο Κορνάρος, με μια έξυπνη και δυνατή κεφαλιά, έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα μας. 

Το τρίτο και τελευταίο τέρμα ήρθε στο 89΄, όταν ο Κατσούρι, έπειτα από εκπληκτική ατομική ενέργεια και ωραίο πλασέ, έγραψε το τελικό 3-1.

Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν δυνατό. Η ομάδα μας στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης διατηρούσε τη κατοχή, δημιουργούσε όμορφες φάσεις, οι οποίες ήταν απόρροια αποτελεσματικού passing game, ενώ παράλληλα οι αλληλοκαλύψεις και η ανασταλτική λειτουργία, τόσο των παικτών του κέντρου, όσο και των αμυντικών απωθούσαν τους φιλοξενούμενους, από την εστία του Μιράσι. 

Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Β.Μπαστάκης): Μιράσι, Μαυροειδής, Μερκουλίδης, Φαϊτάκης, Πλατοκούκης, Κορνάρος (90' Κρασανάκης), Παναγιωτάκης (90' Ψυχαράκης), Ντίσα (76' Σαμπροβαλάκης), Χότζα (90' Τσέρος), Κατσούρι (86' Βασιλάκης), Τσαμαντιώτης