Ο ΓΣ Εργοτέλης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αλέξανδρο Κουτίδη, ο οποίος θα αποτελέσει με τον Μιχάλη Ξημεράκη τεχνικό δίδυμο, στον πάγκο της ομάδας.

Ο 33χρονος Αλέξανδρος Κουτίδης είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Σερρών του Α.Π.Θ. με ειδικότητα ποδόσφαιρο και κάτοχος UEFA A. Είναι επίσης κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων στην Κινησιολογία και στην Αθλητική Απόδοση & Υγεία.

Από το 2014 ήταν μέλος της Αναγέννησης Γιαννιτσών, όπου μεταξύ άλλων διατέλεσε και προπονητής στην πρώτη ομάδα για τρία χρόνια ενώ ακολούθησαν και δύο χρόνια στην ομάδα του Φίλιππου Σταυροδρομίου.

Στη συνέχεια, το 2021, διετέλεσε προπονητής στις Ακαδημίες του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ενώ τα τελευταία δύο χρόνια ήταν βοηθός προπονητή στην ομάδα του Γιούχτα από όπου και αποχώρησε πρόσφατα.

Ο Αλέξανδρος Κουτίδης, στις πρώτες του δηλώσεις, τόνισε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μια ομάδα με την ιστορία και την κουλτούρα του Εργοτέλη, θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη και τον τρόπο που με καλωσόρισαν. Υπάρχει μια κληρονομιά μεγάλης και ποιοτικής προσπάθειας που έχει ήδη γίνει φέτος, την οποία θα συνεχίσουμε να εξελίσσουμε."