Ο Βασίλης Μπαστάκης, νέος προπονητής του Συλλόγου μας, έκανε τις εξής δηλώσεις, ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας του ποδοσφαιρικού τμήματος καθώς και της συνεργασίας του με τον Εργοτέλη:

"Είμαι χαρούμενος για την συνεργασία μου με την ομάδα του Εργοτελη. Αυτό που μένει στο τέλος τις ημέρας είναι οι πράξεις και όχι τα λόγια, όποτε μέσα από την καθημερινότητα θελουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα αποδίδει όμορφο ποδόσφαιρο με στόχο την νίκη.

Ο Εργοτελης ιστορικά έχει αξίες, ιδανικά και αντίκτυπο στην κοινωνία που θελουμε μέσα από το πέρασμα μας από την ομάδα να τα ενισχύσουμε."

Ο Βασίλης Μπαστάκης έχει διατελέσει προπονητής στις ακαδημίες του Ρεθυμνιακού, του Αστέρα Ρεθύμνου, της Αε Μυλοποτάμου, του Εργοτελη και του Αστερίωνα.

Επίσης, εργάστηκε ως βοηθός προπονητή και προπονητής τεχνικής στην ΠΑΕ Εργοτελης 2021-2022 στην Super league 2.

Ακόμη, σε επίπεδο Ενωσιακών ομάδων ήταν προπονητής τεχνικης στην μικτή Ρεθύμνου , ενώ την σεζόν που πέρασε ήταν προπονητής στην Μικτή Ηρακλείου Κ16 , που έφτασε στον τελικό του πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Παράλληλα, είναι όλα έτοιμα για την έναρξη των προπονήσεων της ομάδας μας, την ερχόμενη Δευτέρα 31 Ιουλίου, στις 20:30, στην έδρα του Συλλόγου μας, στο γήπεδο " Νίκος Καζαντζάκης", στο Μαρτινέγκο. Η προπόνηση θα είναι ανοιχτή για τον κόσμο της ομάδας.

Επιπλέον, γίνονται επαφές για την διαμόρφωση του ρόστερ της νέας σεζόν οι οποίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.