Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή της πίτας των Παλαιμάχων του Εργοτέλη "Μανώλης Σταυρουλάκης", παρουσία πλήθους παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Συλλόγου μας καθώς και αρκετών φίλων της ομάδας. 

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πρόεδρος της ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ Τσαπάκης Γιάννης, ο οποίος τίμησε τον Γιάννη Καλέμπουμπα για την προσφορά του στο Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο. Η Θεοδώρα Κουτεντάκη, Περιφερειακή Σύμβουλος στον Τομέα Νέας Γενιάς και Νεανικής Επιχειρηματικότητας, που βράβευσε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Συλλόγου μας Μιχάλη Νοικοκυράκη. Η πρόεδρος του ΓΣ Εργοτέλη, Βαγγελιώ Χατζηπάνου-Γιαννουλάκη βράβευσε τον Μπάμπη Χαλκιαδάκη, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Συλλόγου, ενώ εκ μέρους του ΔΣ των Παλαιμάχων Εργοτέλη, ο Μανώλης Κεφάκης βράβευσε τον Δημήτρη Γαλανό, παλιό παράγοντα του Εργοτέλη, την πλακέτα του οποίου παρέλαβε ο Μιχάλης Ξημεράκης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Συλλόγου μας και μέλος του προπονητικού διδύμου της ποδοσφαιρικής ομάδας, που αγωνίζεται στην Α1 ΕΠΣΗ. 

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων, στην ομιλία του, ευχαρίστησε τους παρεβρισκόμενους που ενίσχυσαν με την παρουσία τους την όμορφη εκδήλωση, καθώς και τους χορηγούς, που συνέβαλαν στην πραγματοποίησή της. Τέλος, ευχήθηκε υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο και κάθε επιτυχία και πρόοδο στον αγαπημένο μας Σύλλογο. Η βραδιά έκλεισε με μουσικό πρόγραμμα.