Τριήμερο αγώνων, διασκέδασης πολλών ακόμα εμπειριών περιλάμβανε η δεύτερη εβδομάδα του Πάσχα για οκτώ από τα τμήματα της Ακαδημίας μας με την συμμετοχή τους σε 2 τουρνουά ποδοσφαίρου εκτός του νομού Ηρακλείου. 


Δύο τμήματα Κ14, ένα τμήμα Κ13, ένα τμήμα Κ12 και ένα Κ11 ταξίδεψαν στο Σοφικό Κορίνθου και στις εγκαταστάσεις "Τhe Ranch" λαμβάνοντας μέρος στο Football Easter Cup 2023. Τα παιδιά αναχώρησαν για Κόρινθο τη προηγούμενη Τρίτη και επέστρεψαν στη βάση το περασμένο Σάββατο. 


Επιπλέον, άλλα τρία τμήματα (που ανήκουν στα τμήματα Κ11, Κ12, Κ13) έδωσαν το παρόν στο Rethymno Easter Cup 2023 που διεξήχθη στο γειτονικό Ρέθυμνο 20-22 Απριλίου.

Και στα δύο τουρνουά η φιλοξενία των διοργανωτών ήταν υψηλού επιπέδου και για το λόγο αυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια. 
Από τη δική μας πλευρά τα παιδιά που συμμετείχαν επέστρεψαν πίσω έχοντας στις αποσκευές και στις ποδοσφαιροβαλίτσες τους πλατιά χαμόγελα, παραστάσεις, εμπειρίες και πολλές νέες φιλίες. 


Ωστόσο, το πιο σημαντικό λάφυρο που αποκτήσαμε είναι η εκτίμηση, ο σεβασμός και το χειροκρότημα των συμμετεχόντων! Και αυτό είναι κάτι που δεν το εκμαιεύσαμε! Αντιθέτως, το εμπνεύσαμε και το κερδίσαμε! Για αυτό αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους, παιδιά-γονείς- προπονητές! 

Πλέον συνεχίζουμε απρόσκοπτα την εκπαίδευση! Να είμαστε όλοι υγιείς να ανταμώσουμε και πάλι με το καιρό σε νέες δράσεις! 

Ακαδημία ποδοσφαίρου Γ.Σ. Εργοτέλης