Η αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής ανάμεσα στην ομάδα μας και εκείνη της Γαρίπας ξεκίνησε με ένα χαμένο τετ-α-τετ για λογαριασμό των Καναριών. Αμέσως μετά, στο 3΄ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ χάρη σε τέρμα του Καστρινάκη. 

Ακριβώς πάνω στη μισή ώρα παιχνιδιού, ο Σεραφειμίδης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ύστερα από ένα ψηλό σουτ με καμπύλη που επιχείρησε. Εννέα λεπτά αργότερα, ο Καστρινάκης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση και διαμόρφωσε έτσι το 3-0, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού παρακολούθησαν ό,τι και στο πρώτο. Τα Κανάρια έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία, ώστε να πετύχουν ένα τέρμα και να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Ενώ στον αντίποδα η Γαρίπα έφτασε στην επίτευξη τέταρτου τέρματος, στο 54΄, σκόρερ αυτή τη φορά ήταν ο Φώτης. 

Το πέμπτο και τελευταίο τέρμα των γηπεδούχων ήρθε στο 73΄, όταν ο Σεραφειμίδης για ακόμη μία φορά βρήκε δίχτυα. 

Το γκολ για την ομάδα μας ήρθε στο 81΄ όταν ο Βγόντζας κατάφερε να κερδίσει τόσο την άμυνα, όσο και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και μείωσε σε 5-1, το οποίο έμελε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. 

Κανάρια (Φραγκάκης): Σταματάκης, Βγόντζας, Βρεττάκης (70΄ Μαρντάρε), Τοψής Μ, Σερέτης (46΄ Ξυλούρης), Φθενάκης, Ντολλάνι (46΄ Πασπαράκης), Μαυρογιάννης, Βελλίνης (70΄ Κορνελάκης), Τοψής Γ, Τσατσάκης. 

Γαρίπα (Ντουλάκης): Κασαπάκης Ε, Βεληξόγλου (80΄ Κουσίδης), Καράλης, Νικηφόρος (70΄ Μωραΐτης), Χαλκιαδάκης, Βασιλάκης (80΄ Πρίφτης), Κασαπάκης Χ, Φώτης, Καστρινάκης (70΄ Γιακουμάκης), Παπαδάκης, Σεραφειμίδης (80΄ Λαμπράκης)

Μετά το σφύριγμα της λήξης, ο προπονητής της ομάδας μας, Αντώνης Φραγκάκης δήλωσε τα εξής: 

«Δεν βρεθήκαμε σε καλή αγωνιστική ημέρα. Σε άλλες αναμετρήσεις παρόλο που εν τέλει χάναμε το παιχνίδι, προσπαθούσαμε και παίζαμε καλό ποδόσφαιρο, σήμερα αυτό δεν συνέβη. Όλοι μας βρεθήκαμε σε μία άσχημη ημέρα. Αγωνιστικά δεν δείξαμε την ποιότητά μας ως ομάδα, πράγμα το οποίο φάνηκε σε λεπτομέρειες, όπως οι επαφές που είχαμε με τη μπάλα, καθώς και μέσα από τις επιλογές που κάναμε την ώρα της αναμέτρησης. Όλα τα παραπάνω μας οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα και δικαίως χάσαμε από τον αντίπαλό.»