Ο Γ. Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ και η Interamerican οργανώνουν Εθελοντική Αιμοδοσία και προσκαλούν όλους τους συνεργάτες, τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου καθώς και τους πελάτες της Εταιρείας να συμμετάσχουν σε αυτή την πράξη Αγάπης και Αλληλεγγύης.

Οι αιμοδοσίες θα πραγματοποιηθούν στο Γήπεδο «Νίκος Καζαντζάκης» στον Προμαχώνα Μαρτινέγκο την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου (4 μ.μ. – 8 μ.μ.) και το Σάββατο 9 Νοεμβρίου (9 π.μ. – 1:30 μ.μ.).

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα : 2810222246 / 2810226521

….γιατί η εθελοντική αιμοδοσία δεν είναι απλώς μια πράξη αγάπης προς τον συνάνθρωπο, είναι μια πράξη κοινωνικής υπευθυνότητας.

Οδηγίες προς τον αιμοδότη:

1. Να είναι ξεκούραστος και να αισθάνεται καλά (ο αιμοδότης να έχει κοιμηθεί τουλάχιστον 6-7 ώρες την προηγούμενη ημέρα).

2. Πριν την αιμοδοσία πρέπει να έχει προηγηθεί ελαφρύ γεύμα (π.χ. πρωινό) ή  να έχουν περάσει 4 ώρες από το μεσημβρινό γεύμα, το οποίο θα πρέπει να είναι και αυτό ελαφρύ.

3. Απαγορεύεται η κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών πριν από την αιμοδοσία.

4. Να πάρει την τροφή που του προσφέρεται και να μην αποχωρήσει από το χώρο Αιμοδοσίας αν δεν το επιτρέψει το υπεύθυνο προσωπικό.

5. Να μην καπνίσει και να μην οδηγήσει για 1 (μία) ώρα, όπως επίσης να αποφύγει την έντονη σωματική άσκηση την ημέρα της αιμοδοσίας.

6. Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία ο αιμοδότης μπορεί να απευθύνεται στο νοσηλευτικό προσωπικό ή στο γιατρό της αιμοδοσίας.