Μόλις εννέα λεπτά χρειάστηκαν για να ανοίξει το σκορ το Μαρτινέγκο. Ο Μαρής άνοιξε το σκορ, αφού προηγήθηκε ένας όμορφος συνδυασμός του Παπουτσάκη και του Ψαρολογάκη, με τον τελευταίο να «γράφει» την ασίστ.

Εν συνεχεία στο 34,΄ ο Γρηγορίου πήρε τη πρωτοβουλία να επιχειρήσει μία όμορφη ατομική ενέργεια, η οποία είχε τη καλύτερη δυνατή εξέλιξη, καθώς η μπάλα βρέθηκε στο βάθος της εστίας των γηπεδούχων. 

Τρία λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και είχαν την ευκαιρία να μειώσουν το σκορ όμως ο Λούρος  επέλεξε ορθά τη δεξιά γωνία του τέρματός του και μπλόκαρε τη μπάλα, διατηρώντας έτσι το μηδέν.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με ακόμη ένα τέρμα για την ομάδα μας. Αυτή τη φορά ο Ψαρολογάκης «έπιασε» ένα όμορφο σουτ, ύστερα από ασίστ του Παπουτσάκη και έδωσε προβάδισμα τριών τερμάτων στο Μαρτινέγκο. Υπήρξε ακόμη μία ευκαιρία, ώστε να επιτευχθεί και τέταρτο τέρμα από τον Μαρή. 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ, αυτή τη φορά από τη πλευρά των γηπεδούχων. Ο Καντζηλάκης έγινε αποδέκτης της μπάλας, ύστερα από εκτέλεση φάουλ και με κεφαλιά, εντός της μικρής περιοχής, μείωσε σε 1-3 για τη Δόξα Ηρακλείου. 

Το γκολ αυτό δεν αποσυντόνισε το Μαρτινέγκο, το οποίο συνέχισε να αγωνίζεται στο ίδιο τέμπο, παρόλα αυτά και το επόμενο τέρμα σημειώθηκε από την ομάδα της Δόξας. Ο Φρέσκος χρίστηκε σκόρερ αυτή τη φορά, ύστερα από ένα όμορφο σουτ, με καμπύλη, το οποίο επιχείρησε λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή. 

Το τελικό σκορ της αναμέτρησης διαμορφώθηκε στο 77'. Ο Κορδονούρης εκτέλεσε φάουλ από τη δεξιά πλευρά του γηπέδου, η μπάλα βρέθηκε στο πυρήνα της περιοχής της αντίπαλης εστίας και ο Ξυδάκης με πλασέ νίκησε για τέταρτη φορά τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. 

Τελικό σκορ της αναμέτρησης 2-4 και η ομάδα μας πανηγύρισε τη πρώτη της φετινή νίκη, η οποία την «έφερε» στους 4 βαθμούς. 

ΔΟΞΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Κουρουπάκης): Τζωρτζάκης, Σωπάκης, Σηφάκης (46' Κατσέλης), Κορνάρος (76' Αλεξάκης), Φρέσκος, Τζανετής, Βέργης (46' Δρακατάτος), Τσατσάκης (89' Σπαθαράκης), Καλογεράκης, Χρηστάκης (46' Μονιάκης), Καντζηλάκης

ΜΑΡΤΙΝΕΓΚΟ (Κορδόνουρης): Λούρος, Λέσι, Ξυδάκης, Κάββαλος (53' Νέζα), Ντελής (64' Μπουμπάκης), Κίτσιος, Κορδονούρης, Γρηγορίου, Μαρής, Ψαρολογάκης, Παπουτσάκης (90' Μπουμπάκης)