Άνετο πέρασμα για τον Εργοτέλη από τη Γέργερη, με την ομάδα μας να επικρατεί με 0-3 του Ρούβας για την 28η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ, συνεχίζοντας νικηφόρα την πορεία της.
Οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 3' κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Ο Στεφανάκης κινήθηκε από τα δεξιά και έβγαλε την κάθετη πάσα, με τον Κατσούρρι να συγκλίνει και να πλασάρει χαμηλά με το αριστερό για το 0-1. Στη συνέχεια, ο Εργοτέλης διατήρησε τον έλεγχο, δημιούργησε προϋποθέσεις για δεύτερο γκολ, χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει ξανά πριν την ανάπαυλα.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας κράτησε τον ρυθμό και την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τις παρεμβάσεις του Ηλία Κώτσιου να παίζουν καθοριστικό ρόλο. Στο 74’, έπειτα από λάθος του τερματοφύλακα Παπαδάκη, ο Καστελλιανάκης βρήκε τον Ελ Γιαχιαουί, εκείνος «έσπασε» τη μπάλα στον Ψαρολογάκη και ο τελευταίος με σωστό τελείωμα έκανε το 0-2, «κλειδώνοντας» ουσιαστικά τη νίκη.
Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 78’, με το ίδιο δίδυμο να πρωταγωνιστεί ξανά. Σε αυτή τη φάση ο Ψαρολογάκης πίεσε, κέρδισε τη μπάλα στα πλάγια και γύρισε στον Ελ Γιαχιαουί, ο οποίος με όμορφο πλασέ διαμόρφωσε το 0-3, ολοκληρώνοντας μία ακόμη πειστική εμφάνιση για τον Εργοτέλη.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας μας, Ηλίας Κώτσιος, δήλωσε:
«Σήμερα πετύχαμε μια ακόμη νίκη και συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό, παρά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, την προηγούμενη αγωνιστική. Πρέπει να πω ότι είναι αρκετά δύσκολο να κρατήσεις μια ομάδα με υψηλό κίνητρο και διάθεση και να συνεχίσουν να νικούν όταν έχουν δώσει τα πάντα για να κατακτήσουν τους στόχους και να το καταφέρνουν και αρκετά νωρίς. Όμως οι παίκτες μου δείχνουν μεγάλη διάθεση, αγωνιστικότητα και, ανεξάρτητα από την απόδοση σε κάθε παιχνίδι, έχουν μάθει να νικάνε. Ο σημερινός αγώνας και το αποτέλεσμα όμως περνάνε σε δεύτερη μοίρα, γιατί, δυστυχώς, είχαμε έναν τραυματισμό ενός σημαντικού παίκτη μας, του Μπάμπη Παπαδομιχελάκη, που εύχομαι να μην επιβεβαιωθούν οι φόβοι και να είναι ένας περαστικός τραυματισμός μερικών εβδομάδων. Θα περιμένουμε, με μεγάλη αγωνία τη μαγνητική και όλη μας η θετική ενέργεια είναι μαζί του».
