Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε στο κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης» η ημερίδα του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, η οποία αποτέλεσε την επίσημη έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς του Συλλόγου.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν τρεις σημαντικές προσωπικότητες του ΕΡΓΟΤΕΛΗ οι οποίοι τον τίμησαν φορώντας τη φανέλα του, οι κ.κ. Μανόλης Πολυχρονάκης, Δημήτρης Σπανουδάκης και Νίκος Παχιαδάκης, όπως και ο μέχρι πρότινος προπονητής της Ακαδημίας Ζήσης Νιόπλιας, ο οποίος πρόσφατα αποσύρθηκε από την ενεργό δράση. 

Ο πρόεδρος του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γιώργος Στειακάκης μίλησε για τη φιλοσοφία που διέπει τον σύλλογο χρόνια τώρα, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε κοινωνικό και πολιτιστικό επίπεδο. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου και παλιός αθλητής του Συλλόγου Κώστας Βαρδαβάς, ο πρώην πρόεδρος του ΕΡΓΟΤΕΛΗ και νυν της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου ο οποίος έχει προσφέρει τα μέγιστα στο Σωματείο, αλλά και ο βετεράνος άσος του ελληνικού ποδοσφαίρου Νέτο Γκουερίνο. 

Ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας ΕΡΓΟΤΕΛΗ Κώστας Καλπακίδης παρουσίασε την οργάνωση, φιλοσοφία και λειτουργία των τμημάτων υποδομής της Ακαδημίας, ενώ ο ψυχολόγος-επικοινωνιολόγος και επίσημος συνεργάτης των σχολών προπονητικής της ΕΠΟ Αχιλλέας Υφαντίδης ανέλυσε το άκρως ενδιαφέρον θέμα «προπονώντας παιδιά στην ψηφιακή εποχή. 

Παράλληλα έγινε από τον συντονιστή των αγωνιστικών ομάδων του ΕΡΓΟΤΕΛΗ Γιώργο Βλατά παρουσίαση των ομάδων του Συλλόγου που μετέχουν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ (Νέοι ΕΡΓΟΤΕΛΗ, Κανάρια, Μαρτινέγκο), όπως και από την Γιάννα Δούκα για τις Γυναικείες ομάδες του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, τον Λευτέρη Κορνάρο για την ομάδα Κ19 και τον Βαγγέλη Γιαννουλάκη για το τμήμα μπάσκετ. 


 Photo Credits: imageonline/Στέφανος Ραπάνης