Μια ποδοσφαιρική χρονιά, διαφορετική από τις προηγούμενες, δύσκολη και ανήσυχη, έφτασε στο τέλος της.

Μια χρονιά που δεν άφησε να γευτούν τα παιδιά μας την ομορφιά του ποδοσφαίρου και να ζήσουμε  τις συγκινήσεις που προσφέρει το αγαπημένο μας άθλημα μέσα από την προπόνηση, τους αγώνες, τις εκδηλώσεις της Ακαδημίας μας και τα τουρνουά.

Όταν οι συνθήκες το επέτρεψαν, επιστρέψαμε στο γήπεδο και προσπαθήσαμε να αναπληρώσουμε, όσο αυτό ήταν δυνατόν, το χρόνο που χάσαμε.  Να χαρούμε ξανά το παιχνίδι, να βρεθούμε με τους συναθλητές και τους προπονητές μας, να υποσχεθούμε ότι παραμένουμε μια υπέροχη ομάδα - οικογένεια που άντεξε στις δυσκολίες της πανδημίας και υγιείς, ανανεωμένοι και ξεκούραστοι θα επιστέψουμε για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, βάζοντας νέους στόχους και κερδίζοντας  νέες γνώσεις και εμπειρίες. 

Το καλοκαίρι είναι στην κορύφωσή του.  Οι προπονήσεις σταμάτησαν, τα σχολεία έχουν κλείσει από καιρό και το παιχνίδι, η ξενοιασιά, η ξεκούραση παίρνουν τη θέση τους. 

Εμείς σαν ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ- διοίκηση και προπονητές- σας ευχαριστούμε  που μας εμπιστεύεστε τα παιδιά σας.

Η Ακαδημία μας θα ανοίξει τη Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021 και ώρα 18:00. Μην αργήσετε στο ραντεβού διότι τις πρώτες δύο εβδομάδες φτιάχνουμε τα γκρουπ  και κάνουμε μια μίνι προετοιμασία για να βρούμε γρήγορα το ρυθμό μας. 

Καλό καλοκαίρι σε όλους!