Όλα είναι πλέον έτοιμα στην Ακαδημία ποδοσφαίρου ΕΡΓΟΤΕΛΗ για την επανέναρξη των προπονήσεων η οποία είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 17 Μαΐου.

Για την αρτιότερη δυνατή προετοιμασία ενόψει της επανέναρξης των προπονήσεων, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των προπονητών της Ακαδημίας ΕΡΓΟΤΕΛΗ, υπό τον τεχνικό της διευθυντή Κώστα Καλπακίδη.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και σε αυτό της προετοιμασίας για την εφαρμογή και τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων που έχουν εκδοθεί  από την ΓΓΑ (https://www.gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports).

Στο πλαίσιο αυτό οι αθλητές της Ακαδημίας θα πρέπει να προσκομίζουν την δισεβδομαδιαία «σχολική βεβαίωση» έπειτα από τα αντίστοιχα αυτοδιαγνωστικά τεστ (self test).

Οι προπονήσεις ξεκινούν την Δευτέρα 17 Μαΐου και θα πραγματοποιούνται με το ίδιο πρόγραμμα που είχε κάθε τμήμα, πριν την παύση τους.

Στον χώρο των προπονήσεων θα επιτρέπεται η παρουσία ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ, με τους γονείς ή συνοδούς τους να παραμένουν μόνο στον περιβάλλοντα εξωτερικό χώρο, τηρώντας απαρέγκλιτα το προβλεπόμενο υγειονομικό πρωτόκολλο.