Στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου βρέθηκαν την Πέμπτη (15/10) οι προπονητές της συνεργαζόμενης με τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ ακαδημίας ποδοσφαίρου της Νίκης Σητείας.

Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας του Λασιθίου αποτελούσαν ο προπονητή της πρώτης ομάδας Βαγγέλης Γρίβας, αλλά και οι συνεργάτες του τόσο στην πρώτη ομάδα της Νίκης Σητείας όσο και στην Ακαδημία της, Γιάννης Πασχαλάκης (προπονητής τερματοφυλάκων), Γιάννης Κωνσταντόπουλος (υπεύθυνος φυσικής κατάστασης) και ο Μανόλης Σπυριδάκης (προπονητής της Ακαδημίας).

Ο τελευταίος έχει αφήσει το στίγμα του στον ΕΡΓΟΤΕΛΗ, καθώς ήταν μέλος της ομάδας η οποία πήρε την πρώτη άνοδο στην Α’ Εθνική, στην οποία και αγωνίσθηκε συμπαίκτης με τον σημερινό βοηθό προπονητή του ΕΡΓΟΤΕΛΗ Μανόλη Σουτζή και τον τεχνικό διευθυντή Σταύρο Λαμπράκη, οι οποίοι και τον καλωσόρισαν εγκάρδια στα… παλιά του «λημέρια» .

Τους ανθρώπους της Ακαδημίας Νίκης Σητείας ξενάγησε στους χώρους του Παγκρητίου ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας ΕΡΓΟΤΕΛΗ Κώστας Καλπακίδης και παράλληλα συζήτησε μαζί τους θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του, όπως η οργάνωση και ο προγραμματισμός των τμημάτων της Ακαδημίας. 

Η συνέχεια της συνεργασίας ανάμεσα στην Ακαδημία ΕΡΓΟΤΕΛΗ και την αντίστοιχη της Νίκης Σητείας θα δοθεί την ερχόμενη Κυριακή 18 Οκτωβρίου, όπου τμήματα της Ακαδημίας ΕΡΓΟΤΕΛΗ θα βρεθούν στη Σητεία για φιλικούς αγώνες με αντίστοιχα τμήματα της Νίκης.