Σφύριγμα… λήξης της αγωνιστικής χρονιάς της Ακαδημίας ΕΡΓΟΤΕΛΗ την Τετάρτη 8/6 με μια εξαιρετική εκδήλωση την οποία λάμπρυναν με την παρουσία τους ο Νίκος Καρέλης και ο Μανόλης Συντιχάκης.

Δυο ποδοσφαιριστές διαφορετικής γενιάς και εποχής, αμφότεροι όμως με σημαντική παρουσία και προσφορά στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, με τον Νίκο Καρέλη μάλιστα να είναι ένας από τους δεκάδες ποδοσφαιριστές που γαλουχήθηκαν στην Ακαδημία ΕΡΓΟΤΕΛΗ και πλέον κάνουν λαμπρή καριέρα…

Τόσο ο Νίκος Καρέλης, όσο και ο Μανόλης Συντιχάκης μίλησαν στα παιδιά της Ακαδημίας ΕΡΓΟΤΕΛΗ, τονίζοντάς τους τη συνεχή προσπάθεια που θα πρέπει να καταβάλουν προκειμένου να βελτιωθούν ως ποδοσφαιριστές, αλλά κυρίως ως άνθρωποι και χαρακτήρες, έχοντας σε προτεραιότητα τις σχολικές και ακαδημαϊκές τους υποχρεώσεις.

Οι μικροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας ΕΡΓΟΤΕΛΗ άκουσαν με προσοχή τους κ.κ. Συντιχάκη και Καρέλη, στους οποίους απηύθυναν ερωτήματα γύρω από την ποδοσφαιρική τους πορεία.

Αμέσως μετά ακολούθησε το… αγωνιστικό πρόγραμμα της τελετής λήξης, το οποίο περιλάμβανε τέσσερις ξεχωριστές αναμετρήσεις… Η μία ήταν ανάμεσα στην ομάδα προπονητών και την Κ14 του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, η άλλη ανάμεσα στους γονείς και την ομάδα Κ15 του συλλόγου, ενώ ακολούθησαν αγώνες μεταξύ προπονητών-γονέων και των ομάδων Κ14-Κ15.

Τα παιχνίδια παρακολούθησαν από την κερκίδα με ιδιαίτερη ζέση και έντονο ενθουσιασμό οι μικρότεροι αθλητές της Ακαδημίας, αλλά και οι γονείς που… δεν αγωνίστηκαν. Οι πάντες έδιναν ζεστό χειροκρότημα σε όλους τους αγωνιζόμενους, αλλά και τα… δέοντα πειράγματα.

Μετά το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων ακολούθησε ζεστή δεξίωση στον χώρο του Μαρτινέγκο με εδέσματα τα οποία τίμησαν δεόντως όλοι οι παριστάμενοι. Αθλητές, γονείς και προπονητές, ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Δευτέρα 29 Αυγούστου στις 18:00 το απόγευμα, στην πρώτη συγκέντρωση της Ακαδημίας ΕΡΓΟΤΕΛΗ για τη νέα αγωνιστική χρονιά