Οι πρωτόγνωρες στιγμές που περνάμε εξαιτίας της πανδημίας του Covid 19, έχουν επηρεάσει σημαντικά τις αθλητικές δραστηριότητες, με τους προπονητές και τους αθλητές της Ακαδημίας ΕΡΓΟΤΕΛΗ να προσαρμόζονται στις νέες συνθήκες προκειμένου να μη μένουν μακριά από τον αθλητισμό.

Για τον λόγο αυτό και από τις πρώτες ημέρες όπου τέθηκαν σε εφαρμογή τα μέτρα αναστολής των αθλητικών δραστηριοτήτων, σε όλους τους αθλητές των αγωνιστικών τμημάτων της Ακαδημίας ΕΡΓΟΤΕΛΗ δόθηκε πρόγραμμα και ασκησιολόγιο για… το σπίτι. 

Καθημερινά οι αθλητές της Ακαδημίας έχουν τηλεδιασκέψεις με τους προπονητές τους, οι οποίοι και τους κατευθύνουν προκειμένου να παραμείνουν σε δράση, ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα προπόνησης το οποίο και μπορεί να εφαρμοστεί τόσο εντός, όσο και εκτός κλειστού χώρου. 

Παράλληλα τους δίνονται συμβουλές για τη διατροφή τους την περίοδο αυτή όπου αναγκαστικά η αθλητική και αγωνιστική δράση είναι περιορισμένη. Οι νεαροί αθλητές της Ακαδημίας ανταποκρίνονται απολύτως θετικά και με τη συμπαράσταση των προπονητών τους περνούν αυτές τις… δύσκολες ημέρες, με την προσμονή να βρεθούν και πάλι στα γήπεδα…