Ενημερώνουμε ότι ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ σε συνεργασία με το κατάστημα αθλητικών ειδών, ρούχων και αξεσουάρ TEAM SPORTS CENTER στη Λ. Δημοκρατίας 41, την αθλητική εταιρεία CAPELLI, η οποία συνεργάζεται και με την ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, διαθέτουν τον απαραίτητο ρουχισμό και εξοπλισμό της Ακαδημίας τα δύο επόμενα χρόνια.

Το βασικό σετ περιλαμβάνει φανέλα εμφάνισης, σορτς ποδοσφαίρου, κάλτσες και μπλούζα φούτερ. Προαιρετικά θα μπορείτε να προμηθευτείτε χειμωνιάτικο μπουφάν αποστολής, παντελόνι προπόνησης, τσάντα πλάτης backpack, αντιανεμικό μπουφάν, επικαλαμίδες και γάντια τερματοφύλακα.

Το βασικό πακέτο για τη νέα αγωνιστική χρονιά είναι ήδη διαθέσιμο στο κατάστημα TEAM SPORTS CENTER από 11/6/2021, ώρες καταστημάτων. Σύντομα στο κατάστημα θα διατίθενται προς πώληση για τους φίλους του ΕΡΓΟΤΕΛΗ και άλλα προϊόντα όπως κασκόλ, μπρελόκ, κούπες, αναπτήρες, στυλό, λάβαρα.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, υπεύθυνος πωλήσεων TEAM SPORTS CENTER: Γιάννης Κοντάκης, Λ. Δημοκρατίας 41, τηλέφωνο: 2810/221800, 6907/316795. Email: gkontakis@windowslive.com