Συνεχίζουν το απόλυτο νικών οι Νέοι ΕΡΓΟΤΕΛΗ, οι οποίοι επικράτησαν 1-0 του Δωρίεα στο γήπεδο «Ν. Καζαντζάκης», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 ΕΠΣΗ.

Στο πρώτο του ημίχρονο ο αγώνας δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας με την απόδοση των δύο ομάδων να κυμαίνεται στη μετριότητα και μοναδική καλή στιγμή να είναι στο 39’ μια κεφαλιά του Χότζα έπειτα από κόρνερ του Τσαμαντιώτη, την οποία εξουδετέρωσε με δυσκολία ο Ξηρουδάκης. 

Βελτιωμένοι στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 72’ όταν ο Γιάννης Σπυριδάκης συνδυάστηκε με τον Τσαμαντιώτη, χωρίς όμως αυτός να μπορέσει να νικήσει τον τερματοφύλακα του Δωριέα ο οποίος απόκρουσε με τα πόδια. 

Ότι δεν έγινε στη φάση αυτή, έγινε στο 76’ όταν μετά από συνδυασμό του Γιάννη Σπυριδάκη με τον Κρανιωτάκη αυτός τροφοδότησε τον Κουτάντο ο οποίος με σέντρα βρήκε τον Τσαμαντιώτη για να κάνει με πλασέ το 1-0, σκορ που ήταν και το τελικό της αναμέτρησης. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χαραλαμπάκης και επόπτες η Θέμελη και ο Μαζοκοπάκης.

Νέοι ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Γαλανάκης, Περσκιέφα, Τσβαούρι (42’ Σφακιανάκης), Σπυριδάκης Μιχ., Χότζα, Σπυριδάκης Γιαν., Παρασύρης (46’ Τσακόνι), Φανουργιάκης (69’ Κουτάντος), Θεοδωράκης (69’ Γκίκας), Τσαμαντιώτης, Ρεθεμνιωτάκης (46’ Κρανιωτάκης).

Δωριέας: Ξηρουδάκης, Χριστοδουλάκης, Νικολακάκης, Βογιατζάκης, Ναζιτζής (88’ Τσιμπιμπάκης), Εργαζάκης, Μούκα (70’ Γκιούζι), Μαρκάκης, Ζωγραφάκης (86’ Κακουλαντωνάκης), Καραγιάννης (46’ Παπαδαντώνης), Χίντρι. 

* Φωτογραφία αρχείου.