Αποκλεισμός από το κύπελλο της ΕΠΣΗ για τους Νέους ΕΡΓΟΤΕΛΗ οι οποίοι γνώρισαν την ήττα2-0 στο Γάζι από τους Νέους Αλμυρού.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση και κατάφεραν στην πρώτη τους καλή στιγμή στον αγώνα να ανοίξουν το σκορ στο 5’ με τον Γιούμπα να πετυχαίνει το 1-0. Παρά τις όποιες προσπάθειες των δυο ομάδων το σκορ αυτό παρέμεινε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι Νέοι Αλμυρού καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκειά της, κατάφεραν να σφραγίσουν τη νίκη-πρόκρισή τους στο 74’ όταν και πάλι ο Γιούμπας σημείωσε το 2-0. Οι Νέοι ΕΡΓΟΤΕΛΗ ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες, καθώς στο 77’ ο Κρασανάκης αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα για κτύπημα σε αντίπαλο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γαρεφαλάκης Κ. και επόπτες οι Βάγιας Κ. και Καλαϊτζής Γ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νέοι Αλμυρού: Παγωμένος, Κοκολογιαννάκης, Φιτσοδασκαλάκης (72’ Ρούκος), Μάστος, Κανάκης, Γιουμπα, Καναβάκης (67’ Κοκολογιαννάκης), Σαμπροβαλάκης, Τζανής, Καλιακουδάκης (72’ Κοτζαγιώτης), Σελαμάι

Νέοι ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Χαλκιαδάκης, Κρασανάκης, Πουλιανάκης, Λυμπερίδης, Μαρκουλάκης, Τσακόνι (72’ Ντολλακάι), Πακιουφάκης (46’ Θεοδωράκης), Ντάγια, Ντίσα, Ζούζουλας (59’ Καλαϊτζάκης Διογ.), Κόκκινος (59’ Γκιώνης).