Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου πήραν οι Νέοι ΕΡΓΟΤΕΛΗ, επικρατώντας εκτός έδρας των Δαφνών 4-5 στη διαδικασία των πέναλτι, με τον κανονικό αγώνα και την παράταση να λήγουν 0-0.

Η αναμέτρηση ήταν πενιχρή σε σημαντικές ευκαιρίες από τις δύο ομάδες, με τους Νέους ΕΡΓΟΤΕΛΗ να έχουν καλές προσπάθειες στο ενεργητικό τους στο 6’ με καλό σουτ μέσα στην περιοχή από τον Θεοδωράκη μετά από πάσα του Χότζα και στο 67’ όταν ο Σπανουδάκης πρόλαβε την τελευταία στιγμή και έδιωξε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Πακιουφάκη. 

Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τους Νέους ΕΡΓΟΤΕΛΗ χάθηκε στο 1ο λεπτό της παράτασης όταν το σουτ του Ανδρουλάκη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 99’ το σουτ του Πακιουφάκη πέρασε λίγο άουτ, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να οδηγηθούν στη διαδικασία των πέναλτι. 

Σε αυτήν οι Νέοι ΕΡΓΟΤΕΛΗ πήραν την πρόκριση με εύστοχα κτυπήματα των Πακιουφάκη, Ανδρουλάκη, Ματαλιωτάκη, Τσακόνι και Αναστασιάδη, ενώ ο Ιατράκης είχε νωρίτερα αποκρούσει το πέναλτι του Φαρσάρη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γαρεφαλάκης Κ., με επόπτες τους Δασκαλάκη Α. και Κατσογιάννη Η.

Δαφνές: Σπανουδάκης, Κουντάκης, Τσιμπλοστεφανάκης (54’ Πατεράκης), Αργυρούδης, Μεταξάκης, Φαρσάρης, Αλεξάκης, Λουκαδάκης, Βαλαμούτσουνος, Δαργάντης (46’ Καμαρίτης 112’ Λαμπράκης), Πηδαράκης (75’ Παπαδάκης).

Νέοι ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Ιατράκης, Γκούρο, Τζαγκαράκης, Ματαλιωτάκης, Μαυρής, Τσακόνι, Τσαμαντιώτης (46’ Πακιουφάκης), Χότζα (54’ Ανδρουλάκης), Μουρτζάκης (46’ Αναστασιάδης), Πασπαλάκης (98’ Τζάκο), Θεοδωράκης (46’ Στρατάκης).

*Φωτογραφία αρχείου.