Με αντεπίθεση στην τέταρτη περίοδο και ψυχραιμία στις βολές στο τέλος, ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ επικράτησε στο κλειστό του Κλαδισού του ΟΑΧανίων 60-64, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγώνα και κατάφεραν να πάρουν από νωρίς το προβάδισμα στο σκορ, όπου ήταν σταθερά μπροστά σε αυτό, φτάνοντας ακόμα και την υπέρ τους διαφορά στους 10 πόντους, λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. 

Η χαρακτηριστική αστοχία των παικτών του ΕΡΓΟΤΕΛΗ στις βολές (17 χαμένες), δεν έδινε τη δυνατότητα στην ομάδα του Γιάννη Βισκαδουράκη να πάρει τα ηνία του αγώνα στο σκορ, μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο. 

Καλύτεροι τότε οι παίκτες του ΕΡΓΟΤΕΛΗ πήραν το προβάδισμα στο σκορ και παρά τη σθεναρή αντίσταση της ομάδας των Χανίων, η οποία 30΄΄ πριν τη λήξη μείωσε στον πόντο, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Για να συμβεί αυτό χρειάστηκε η ψυχραιμία στο τέλος των Βερτούδου και Πυργιώτη, οι οποίοι με την ευστοχία τους σε κρίσιμες βολές, «σφράγισαν» τη νίκη για τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα ήταν: 21-16, 37-31 ημίχρονο, 50-45, 60-64

ΟΑΧ (Η. Κασιάνος): Καλιαμπάκος, Ξενάκης 5(1), Καζάνης, Παπαστοράκης 15(2), Λυβιάκης 5(1), Βουρβαχάκης, Στυλιανάκης, Σαράντης 16(2), Βρεττός 8, Κοντογιάννης 11.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γ. Βισκαδουράκης): Αμπαδιωτάκης, Αθανασιάδης 22(3), Μαϊστρέλης, Βερτούδος 5, Καλογεράκης 9(1), Δαπουλάκης, Κουμάκης 7, Χριστοδούλου, Μπελεφάνης 5(1), Καλέργης 3, Αλετράς 9, Πυργιώτης 4.