Ήττα 47-55 για το μπάσκετ του ΕΡΓΟΤΕΛΗ από τον Ηρόδοτο στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος ΕΚΑΣΚ.

Η ήττα αυτή, απόρροια μέτριας εμφάνισης στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ήταν ουσιαστικά «αδιάφορη», καθώς ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ είχε είδη τερματίσει στην 3η θέση της κανονικής περιόδου. Πλέον στα play offs τα οποία ξεκινούν το ερχόμενο Σάββατο, η ομάδα του Γιάννη Βισκαδουράκη θα κληθεί να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Κύδωνα, ο οποίος θα έχει πλεονέκτημα δύο νικών.

Στα του αγώνα με τον Ηρόδοτο, ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ παρουσιάσθηκε με φανερό επιθετικό πρόβλημα, χαρακτηριστικό του οποίου το ότι μόνο ένας παίκτης του, ο Αθανασιάδης, κατάφερε να τελειώσει τον αγώνα με διψήφιο αριθμό πόντων, πετυχαίνοντας 21, κάτι λιγότερο δηλαδή από τους μισούς όλης της ομάδας… 

Παρόλα αυτά αν υπήρχε η ευστοχία στις βολές και ψυχραιμία στην έναρξη της τελευταίας περιόδου όταν η διαφορά ήταν στους τρεις πόντους, ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη, παρά την όχι καλή εμφάνισή του.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα ήταν: 14-16, 18-29 ημίχρονο, 34-37, 47-55

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γ. Βισκαδουράκης): Αμπαδιωτάκης, Αθανασιάδης 21(1), Μαιστρέλης 5(1), Βερούδος 2, Καλογεράκης 6(1), Δαπουλάκης 6, Αλεξανδρόπουλος, Χριστοδούλου 4, Μπελεφάνης, Καλλέργης, Αλετράς, Πυργιώτης 3. 

Ηρόδοτος (Σ. Γκοργκόλης): Βαράκλας 9(1), Μαματζάκης 3, Χνάρης 12(2), Περβολαράκης 6, Παπαβασιλείου 5, Λιανδράκης 10(2), Κατσαμάνης 6, Λαμπράκης 2, Κοπιδάκης, Μανουκάκης 2.