Νίκη 73-64 επί του Ήφαιστου Αχιλλέα Αιγιαλείας στο κλειστό του Λίντο στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής μπάσκετ.

Σε έναν αμφίρροπο και δυνατό αγώνα, ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ και ο Ήφαιστος μπήκαν ζεστά στον αγώνα και συμβάδιζαν στο σκορ, χωρίς κάποια από τις δυο ομάδες να καταφέρει να ξεφύγει από την άλλη, με τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ να κλείνει την πρώτη περίοδο με διαφορά δύο πόντων. 

Η εξαιρετική αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων στο δεύτερο δεκάλεπτο οδήγησε τους φιλοξενούμενους να αναζητούν πόντους με μακρινά σουτ, με τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ να έχει ψυχραιμία στο παιχνίδι του και να παίρνει κεφάλι στο σκορ, με τη διαφορά να φτάνει τους 8 πόντους στο κλείσιμο του ημιχρόνου. 

Ανάλογη και η συνέχεια του αγώνα με τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ να έχει όμως σταθερά το υπέρ του προβάδισμα με τη διαφορά να φτάνει σε διψήφιο αριθμό και παρά την αντεπίθεση του Ηφαίστου στα τελευταία λεπτά, να παίρνει την πολύτιμη νίκη.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα ήταν: 22-18, 38-30 (ημίχρονο), 56-46, 73-64

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γ. Βισκαδουράκης): Μαχαιριανάκης 21(2), Αθανασιάδης 2, Μαϊστρέλης, Γουμενάκης 5(1), Μπουραντάς, Δουλγεράκης, Μουμπάρης 14(1), Χριστοδούλου 10(2), Κουμάκης, Γιαννακόπουλος 3(1), Χαμηλάκης 5(1), Καραλής 13(1).

Ήφαιστος Αχ. (Φ. Φιλίππου): Μανωλόπουλος, Βεργανελάκης, Χριστόπουλος 5, Κεφαλάς 28(4), Ιατρόπουλος 4, Γιαννούτσος 11(1), Ντουλές, Γκόβας 3, Καραγιάννης 7, Οικονομόπουλος 6.