Τον δικό του απολογισμό για την αγωνιστική χρονιά που πέρασε έκανε ο επικεφαλής του τμήματος Μπάσκετ του ΕΡΓΟΤΕΛΗ Βαγγέλης Γιαννουλάκης.

Ο παράγοντας του συλλόγου εξάρει την παρουσία και την προσπάθεια όλων όσων ήταν εφέτος κοντά στην ομάδα και προσπάθησαν για αυτή, ενώ κάνοντας και την αυτοκριτική του δίνει υπόσχεση για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Αναλυτικά στην τοποθέτησή του ο Βαγγέλης Γιαννουλάκης τονίζει: «Αρκετές ημέρες μετά τους τελικούς της ΕΚΑΣΚ αξίζει να ειπωθούν μερικά λόγια. Πέρυσι έπειτα από τους αγώνες με το Δειλινό είπα ότι θα συνεχίσουμε αυτοί που πιστεύουν και αυτοί που μπορούν. Τώρα έπειτα από μια χαμένη σειρά τελικών μπορώ να πω δημόσια ότι πέρα από την χαμένη μάχη, το φετινό μας ταξίδι μας έκανε να νιώσουμε νικητές.

Αρκετά νέα πρόσωπα στην ομάδα, παιδιά που φόρεσαν για πρώτη φορά το κιτρινόμαυρο σήμα, αθλητές που δούλεψαν πολύ στο γήπεδο πέρασαν με καλές και κακές στιγμές ένα ταξίδι 28 αγώνων στα κρητικά γήπεδα, βελτιώθηκαν και στήριξαν ο ένας τον άλλο, μόχθησαν πολύ και έφτασαν την ομάδα μια ανάσα από αυτό που ξεκάθαρα είχαμε θέσει ως στόχο. Το πρωτάθλημα.

Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ κουβαλά βαριά φανέλα, 90 χρόνια αγώνων και μνήμες που δεν σε αφήνουν να δειλιάσεις!. Μέχρι και τον τελευταίο αγώνα όσοι ήταν παρόντες τίμησαν με την προσπάθειά τους όσα πολλά και σπουδαία σημαίνει αυτός ο σύλλογος.

Ζήτησα από τα παιδιά, προπονητές και παίκτες να παλέψουν όσο πάει η ψυχή μας και αυτό έκαναν. Όσοι καταλαβαίνουν αυτό το αναγνώρισαν. Και αν δακρύσαμε μετά την ήττα, το κεφάλι μας κοιτούσε ψηλά. Μάγκες μου σας ευχαριστώ πολύ για την εφετινή σας προσπάθεια! Ίσως να έφταιγα και εγώ που δεν σας προστάτευσα επαρκώς, αλλά έτσι μάθαμε. Στο γήπεδο και με τον ιδρώτα μας να νικάμε ή να χάνουμε με το κεφάλι πάντα ψηλά! Εμείς του χρόνου θα είμαστε ξανά εκεί, δυνατοί και αξιόμαχοι, τα χρόνια μας θα ξεπεράσουν τα 90!

“Όσο βαρούν τα σίδερα, βαρούν τα μαύρα ρούχα” λέει το τραγούδι και αυτά τα μαύρα ρούχα της στολής μας με παλικάρια σαν εσάς κάνουν την αγάπη πολλών για τον σύλλογο να μην σβήνει, όσο και να τρέχει ο χρόνος. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ είμαστε, ευλογημένοι από την ιστορία μας και εγώ προσωπικά να τελειώνω μια αγωνιστική χρονιά και να να’ χω δίπλα τα παιδιά μου να αγαπάνε το ίδιο σήμα, αισθάνομαι αληθινά δυνατός».