Στον πάγκο του ΕΡΓΟΤΕΛΗ θα παραμείνει και τη νέα αγωνιστική χρονιά ο Γιάννης Βισκαδουράκης.

Ο ικανότατος τεχνικός είχε συνάντηση με τους επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ του Συλλόγου, μετά το πέρας της οποίας και συμφώνησαν για την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας για 5η συνεχόμενη αγωνιστική χρονιά.

Άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Βισκαδουράκη θα είναι ο Γιώργος Γωνιωτάκης. 

Μιλώντας στο ergotelis.gr για την παραμονή του στην ομάδα ο Γιάννης Βισκαδουράκης τονίζει: «Ήταν μια κοινή επιθυμία και από τις δυο πλευρές και από εμένα και από τη διοίκηση. Η ως τώρα συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια είναι εξαιρετική και θέλαμε να συνεχίσουμε. 

Οι στόχοι που έχουμε είναι οι ίδιοι, η ομάδα σε ένα μεγάλο ποσοστό θα παραμείνει η ίδια και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Με κάποιες ελάχιστες προσθαφαιρέσεις που θα γίνουν, πιστεύω ότι θα φτιάξουμε μια ομάδα ανταγωνιστική.

Η αποχή πέρσι ήταν μια κοινή συνισταμένη για όλες τις ομάδες. Εμείς θα προσπαθήσουμε η μετάβαση αυτή να είναι ομαλή και να μην έχουμε προβλήματα τραυματισμών. Οι παίκτες μας είναι έτοιμοι να ξεκινήσουμε την προετοιμασία και να μεταβούν ομαλά σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ως τώρα άμεσο συνεργάτη μου Αλέξη Χριστοδούλου ο οποίος θα παραμείνει κοντά μας όμως οι υποχρεώσεις του δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει στο ίδιο πόστο. Τη θέση του θα πάρει ο Γιώργος Γωνιωτάκης, ένας εξίσου καλός προπονητής, με τον οποίο θα έχουμε επίσης μια άψογη συνεργασία». 

Photo: imageonline.gr