Με ήττα 6-2 από την Ομόνοια στο γήπεδο «Γ. Σκουρέλος» ξεκίνησε τις εφετινές αγωνιστικές του υποχρεώσεις το Μαρτινέγκο στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΗ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 8’ με τον Καλλέργη να κάνει το 1-0 μετά από λάθος της άμυνας, ενώ στο 36’ ο Δασκαλάκης έγραψε το 2-0, για να μειώσει 2-1 το Μαρτινέγκο στο 38’ με φάουλ έξω από την περιοχή του Χότζα

Στο 40’ η Ομόνοια πήρε εκ νέου προβάδισμα δυο τερμάτων με τον Πουλακάκη να πετυχαίνει το 3-1, ενώ στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο Φθενάκης μείωσε 3-2, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο. 

Καλύτεροι στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν το σκορ στο 46’ σε 4-2, ενώ με γκολ στο 54’ και το 59’ διαμορφώθηκε το τελικό 6-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μαστορίδης Δ. και επόπτες οι Καταχανάκης Η. και Βάγιας Κ.

Ομόνοια: Ιακωβάκης, Παρασύρης (81’ Σφακιανάκης), Δεληγιάννης (81’ Πιλάτος), Δασκαλάκης, Φραγκιαδάκης, Γεωργαλής, Παπαδογιωργάκης, Καλλέργης, Πουλακάκης (73’ Ανωγειανάκης), Πολίτης, Μανουσάκης (60’ Αυγουστάκης). 

Μαρτινέγκο: Γκέκα, Λυρώνης (45’ Παρασύρης), Μπατσέλι (45’ Σερέτης), Φαϊτάκης, Γαλανάκης, Παναγιωτάκης (33’ Μακρυπόδης), Φθενάκης, Βιδάκης, Τσαβολάκης (68’ Μουρατάι), Χότζα, Τελχάι (68’ Ψυχαράκης).