Την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΗ πέτυχε το Μαρτινέγκο που επιβλήθηκε 2-0 των Νέων Μινωϊκής στο γήπεδο της Ελιάς στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήταν για το Μαρτινέγκο όταν στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης ο Φθενάκης με σουτ μέσα από την περιοχή ανάγκασε τον Μαγουλάκη σε δύσκολη και εντυπωσιακή επέμβαση.

Η υπεροχή του Μαρτινέγκο καρποφόρησε στο 25’ όταν έπειτα από σέντρα του Τελχάι από αριστερά η μπάλα έφτασε στον Χότζα και αυτό με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι πέτυχε το 0-1. Η «απάντηση» των Νέων Μινωϊκής ήρθε στο 30’ όταν μετά από φάουλ και αναταραχή στην άμυνα του Μαρτινέγκο, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι ποδοσφαιριστές του Αντώνη Φραγκάκη συνέχιζαν να πιέζουν και στην επανάληψη για δεύτερο γκολ, κάτι που πέτυχαν στο 88’ όταν ο Βιδάκης έπειτα από σέντρα του Φθενάκη με διπλή προσπάθεια σημείωσε το 0-2 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γαρεφαλάκης Κ. και επόπτες οι Ζιούτος Κ. και Ψαλιδάκης Σ.

Μαρτινέγκο: Κοκαράκης, Γαλανάκης (68' Μακρυπόδης), Μπατσέλι (55' Σερέτης), Φαϊτάκης, Μουρατάι (55' Κατσελής), Παναγιωτάκης, Φθενάκης, Ψυχαράκης (68' Ντολλάνι), Βιδάκης, Χότζα, Τελχάι (55' Λυρώνης).

Νέοι Μινωϊκής: Μαγουλάκης, Τζοκέγια, Βατσινάς (56’ Μαγνήσαλης), Χριστοδουλάκης, Μαρινάκης, Τσαγκαράκης Ν., Μπάλλας (88’ Καράνταγλης), Γιακανίκης (56’ Μανδαλάκης), Τσαγκαράκης Α., Σελλής (56’ Δασκαλάκης), Σταματούλης (76’ Χασουράκης).